Orlando și Coshida, gamele de produse pentru animalele de companie, sunt vedetele săptămânii la Lidl

Orlando și Coshida, gamele de produse pentru animalele de companie, sunt vedetele săptămânii la Lidl

Lidl își surprinde clienții cu oferte pentru îngrijirea, alimentația și răsfățul animalelor de companie. Produsele Orlando, pentru câini, și Coshida, pentru pisici, precum și colecția variată de accesorii și jucării pentru aceștia sunt disponibile în toate magazinele din țară de luni, 3 iulie.

Nu este niciun secret faptul că posesorii de câini și de pisici își doresc ce este mai bun pentru micii lor prieteni și că îi tratează ca pe membri ai familiei, cu drepturi depline. Pentru că aspectul este foarte important, oferta Lidl include un set (89.99 lei) complet de îngrijire, compus din 6 piese: un aparat pentru tuns părul, cu 4 elemente de pieptăne, o perie pentru îndreptat părul, un pieptăne dublu pentru blană, o foarfecă pentru blană, o foarfecă pentru gheare și o pilă pentru gheare.

Când vine vorba de igienă, iubitorii de câini pot alege produsele de îngrijire din gama Orlando, precum șamponul (4.99 lei) și punguțele igienice cu dispenser (5.99 lei/2 role x 15 buc). Iar pentru că orice stăpân adoră momentele când câinele său „dă din coadă de fericire”, sticksurile dentare (12.99 lei/ 4 x 180 g) și snack mix-urile (7.99 lei) Orlando sunt acele alegeri sănătoase și nutritive în care pot avea încredere.

În atenția posesorilor de pisici: răsfățul săptămânii începe cu așternutul cu parfum de lavandă din gama Coshida (14.99 lei/6L) și litiera cu acoperiș (49.99 lei), cu o lopățică fixată într-un loc practic. La ora mesei, animalele de companie pot servi mâncarea preferată în castroanele pentru hrană și apă, din oțel inoxidabil, la doar 24.99 lei (set/buc).

 

Din oferta Lidl fac parte și accesoriile pentru plimbările animalelor de companie. Hamul (49.99 lei) pentru căței asigură o distribuție uniformă a tracțiunii pe piept, pentru o plimbare cât mai plăcută, iar lesa retractabilă (29.99 lei), cu buton de blocare și de oprire, nu înseamnă altceva decât metri de libertate pentru simpaticii patrupezi. Pentru transportul în mașină, clienții Lidl pot achiziționa o husă auto pentru câini (34.99 lei), iar pentru pisici, oferta include o cutie pentru transport (49.99 lei) prevăzută cu o ușă cu grilaj cu sistem de închidere, care se poate deschide pe ambele părți și este detașabilă.

 

În plus, iubitorii de animale de companie își pot răsfăța micii prieteni cu numeroase jucării precum ansamblu de joacă pentru pisici (39.99 lei), cu clopoței la capătul cozii pentru zgomot și joacă. Totodată, suportul de ascuțit gheruțele (49.99 lei) pentru pisici este disponibil la Lidl în 3 variante: șoricel de jucărie cu șnur și zornăitoare, rolă rotativă pentru joacă și coadă cu clopoței și coadă cu clopoței. Pentru căței, stăpânii acestora pot achiziționa jucării la doar 29.99 lei.

Lidl își invită clienții să descopere produsele destinate răsfățului animalelor de companie, începând cu 3 iulie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related