Electrolux devine partenerul Horeca School si sustine viitorii specialisti culinari

Electrolux devine partenerul Horeca School si sustine viitorii specialisti culinari

Electrolux, furnizor ales de 50% dintre chefii europeni cu Stele Michelin, sustine centrul de formare profesionala Horeca School in specializarea si perfectionarea celor care doresc sa urmeze o cariera in gastronomie. Pentru a contribui direct la dezvoltarea noii generatii de specialisti in domeniul horeca, Electrolux doteaza scoala de cooking cu echipamente performante de gatit, care sa garanteze calitatea preparatelor pregatite.

"Ne bucuram sa putem sustine un nou proiect de dezvoltare a standardelor profesionale culinare. Horeca School este cu siguranta un reper in formarea profesionala a celor care isi doresc o cariera in domeniul ospitalitatii, de aceea, ne bucuram sa venim in sprijinul pasionatilor de gatit care urmaresc sa isi perfectioneze tehnicile culinare la cele mai inalte standarde de calitate. Ne-am propus sa dotam scoala profesionala de cooking, Horeca School, cu echipamente de ultima generatie, pentru ca toti viitorii cursanti sa se bucure de experiente culinare autentice si sa beneficieze de electrocasnice care sa le garanteze calitatea preparatelor.", a declarat Carmen Georgescu (Marketing and Communication Manager Electrolux Romania).

 

"Romania are nevoie de oameni calificati si de o scoala capabila sa-i formeze profesional. Avand alaturi un partener cum este Electrolux, vom putea sa dezvoltam un concept de formare profesionala nou in Romania, prin care elevii Horeca School vor putea avea acces la tehnologie adecvata domeniului lor de activitate viitor. Un proces educational de calitate poate fi dezvoltat alaturi de parteneri puternici cu recunoastere si notorietate asa cum este Electrolux.", a declarat Cristina van der Schaaf (fondatoare Horeca School).

 

Electrolux are o traditie indelungata in a sustine activitatea bucatarilor profesionisti si a celor pasionati de gatit, fiind de asemenea, partenerul uneia dintre cele mai moderne scoli de cooking din Cluj Napoca, Ink Chef Academy by Paul Siserman. Proiectul este dezvoltat de Chef Paul Siserman si introduce pe piata din Romania un concept inedit de terapie prin gatit, dedicat copiilor care au suferit traume fizice si psihice. 

Cursantii Horeca School vor descoperi in cadrul training-urilor, nu doar sfaturi si tehnici oferite de unii dintre cei mai experimentati Chefi din Romania, ci si aparatura Electrolux, care le va simplifica intregul proces de gatit, obtinand cele mai bune rezultate. Cuptorul CombiSteam foloseste o tehnica culinara preferata de multi dintre bucatarii marilor restaurante, pentru gusturile pline de savoare obtinute dar si timpul redus petrecut in bucatarie. Aburul este una dintre functiile oferite de cuptorul Electrolux, garantand nu doar o textura fina a preparatelor, dar si pastrarea aromelor naturale a ingredientelor.

Pentru o preparare precisa si rapida, plita cu inductie Electrolux va fi un adevarat Sous Chef pentru cei care vor dori sa descopere tehnicile artei culinare, iar electrocasnicele multifunctionale vor asigura performanta cursantilor, asemenea bucatarilor de top. Desi versatilitatea sa, va sprijini cursantii in pregatirea mai multor tipuri de retete, robotul de bucatarie Kitchen Asistant va fi nelipsit de pe mesele cursurilor de Pastry, asigurand mixarea corecta a compozitiilor si pregatirea rapida a aluaturilor.

Horeca School- The journey from passion to profession

Horeca School se adreseaza tinerilor si nu numai, care au dorinta de a se califica sau a se recalifica in meseriile suport din domeniul HoReCa. Horeca School inseamna mai mult decat niste cursuri, este in primul rand un concept de formare profesionala a adultilor si tinerilor bazat pe metode moderne de predare, in urma carora toti participantii beneficiaza de o diploma recunoscuta nu doar pe plan national, ci si in toate tarile membre ale Uniunii Europene.

"Omul lipsit de educatie nu stie sa se serveasca de libertatea sa". (Immanuel Kant)

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related