Un speaker italian celebru vine la IMWorld 2017 să explice cum în advertising, umorul vinde mai bine decât sexul

Un speaker italian celebru vine la IMWorld 2017 să explice cum în advertising, umorul vinde mai bine decât sexul

Pasionații de publicitate, comunicare sau alte industrii conexe advertisingului au ocazia de a-l întâlni la IMWorld 2017 pe celebrul speaker Italian Sergio Spaccavento, un multitalentat director de creație, copywriter, scenarist de cinema, TV & radio și un maestru al advertisingului revoluționar, folosindu-se atât de canalele digitale, cât și tradiționale. 

Speakerul italian va urca pe scena Marketing Innovation a celei de-a 6-a ediții IMWorld, din 4-5 octombrie, unde va susține o conferință cu tema: „Sexul vinde, dar umorul o face mai bine”.
Alături de Sergio Spaccavento, printre primii keynote speakeri care au confirmat deja prezența la IMWorld 2017 sunt și trei femei cu cariere strălucite în domeniul lor de activitate.

Ghislaine Boddington este conferențiar în Digital Immersion la Universitatea Greenwich, Londra și Creative Director & Studio Expert la BBC. Sunt doar trei din multele funcții pe care specialista britanică le deține. Ghislaine Boddington este un artist-curator, dar și un cercetător care, la începutul anilor 90, a dezvoltat și chiar creat tehnologii de tip body responsive. Recunoscută în lume ca un pionier în acest domeniu, Ghislaine Boddington este o mare susținătoare a folosirii întregului corp uman ca instrument în interacțiunea digitală. Cercetătoarea care va urca pe Main Stage IMWorld 2017, de la Romexpo, și-a concentrat munca pe dezvoltarea a ceea ce ea numește The Internet of Bodies.

Nicoletta Iacobacci este Keynote Speaker, Future Media Strategist & Expert in Transformative Technologist, dar și o rebelă, după cum se autocaracterizează. Nicoletta Iacobacci este Ethics HyperLeader la Hyperloop Transportation Technologies, compania americană care a dezvoltat sistemul de transport Hyperloop, conceput de Elon Musk. Cei peste 25 de ani de experiență în new media, jurnalism și broadcasting digital și-au lăsat amprenta în numeroasele proiecte în care a fost implicată. Membru al Academiei Internaționale a Televiziunilor de Artă și Știință, speakerul din Eleveția este curator a cinci ediții TEDx Transmedia și a nouă ediții European Broadcasting Union Summits, dar și un guru al Premiilor BAFTA. Sesiunea Nicolettei Iacobacci de pe Main Stage IMWorld 2017 va avea ca subiect tehnologiile exponențiale și impactul pozitiv/negativ pe care-l au în societate. Un alt subiect dezbătut la București va fi VR-AR-MR, adică Realitate Virtuală, Realitate Augumentată și Realitate Mixtă.

Tot o femeie expert internațional este și Cécile Cremer, care-și definește talentul ca fiind curiozitatea nestăvilită. Originară din Olanda, Cécile Cremer se declară obsedată de viitor și aspiră să fie vocea consumatorilor interculturali prin excelență ale căror necesități sunt în permanentă schimbare. Cécile Cremer este cel mai tânăr specialist în trend & Innovation care participat vreodată la prestigioasa Trendslator Trend Network. Trendsetter-ul olandez este fondatorul Wandering the Future, o companie care sprijină companiile să înțeleagă potențialul zilei de mâine, topic pe care-l va aborda și pe Main Stage de la IMWorld.

Christian Rangen este consultant de strategie și inovare, Corporate Accelerator Expert, keynote speaker, workshop facilitator, autor, antreprenor și lector al școlii de afaceri norvegiene. Lista funcțiilor nu se oprește aici. El oferă consultanță în materie de strategie, transformare, creștere și inovație atât profesioniștilor în business, cât și start-up-urilor. Christian Rangen va vorbi pe Main Stage IMWorld 2017 despre Inovarea rapidă în lumea digitală, oferind publicului român soluții și instrumente care să maximizeze eforturile inovării, venind cu exemple de bună practică din industrii precum energie, finanțe, construcții, retail și IT.

Pe scena Developers a IMWorld 2017, al cărei program cuprinde o zi dedicată testărilor software, iar o zi pentru Java, au confirmat deja prezența 3 keynote speakers.

Dan Haywood este developer, consultant și trainer în Agile, DDD, Enterprise Java and .NET. Originar din Marea Britanie, Dan Haywood este membru în Project Management Committee Chair Apache Isis, o platformă Java pentru crearea de aplicații line-of-business care implementează naked objects pattern. Sesiunea lui va fi pe tema Apache Isis și a implementării naked objects pattern.

Alex Soto este Inginer Senior Software la Red Hat, dar și un reputat inginer catalan, arhitect de software, specializat în enterprise technologies, test automation & continuous delivery pe platforma Java. Cu o experiență de peste un deceniu în Java, Alex Soto va susține pe scena bucureșteană IMWorld o conferință pe tema Testing for Unicorns. Originar din Barcelona, Alex Soto este și un speaker internațional, precum și lider NoSQLUnit, dar și membru de bază în mai multe grupuri de experți.

Alparslan Avci este Solutions Architect la Hazelcast. Originar din Istanbul, Avci este un pasionat și un profesionist care încearcă să găsească cele mai bune soluții fără a face vreo concesie specificațiilor, având o filosofie de programare distribuită și orientată pe obiect. Expunerea sa la București se intitulează In-Memory Data Streams with Jet. Cu siguranță, atât dezvoltatorii cu experiență, cât și începătorii vor avea ce învăța de la celebrul specialist turc.

Cea de-a 6-a ediție Internet & Mobile World va avea loc în 4 și 5 octombrie, la Romexpo și va reuni peste 140 de speakeri pe cele 6 scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation și Security Stage. Acestora le corespund 4 zone expoziționale cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de soluții IT și digitale.

La IMWorld 2017 sunt așteptați peste 8.500 de vizitatori, dintre care 3.000 de nivel CxO. Accesul se face pe bază de bilet ce poate fi achiziționat de pe imworld.ro în secțiunea Early registration până pe 22 august.

Partenerii de scene și sponsorii care au confirmat deja prezența la cea de-a 6-a ediție IMWorld sunt:

Partenerii scenelor de conferințe:
MiniCRM - SMBs & Enterprise Solutions Stage
Raiffeisen Bank - Digital & E-Commerce Stage

Partenerii media IMWorld 2017

Sponsori: Syswin Solutions, Temperfield, The Digital Box, SoftOne.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related