14 medalii internaționale pentru vinurile AVINCIS

14 medalii internaționale pentru vinurile AVINCIS

Brandul AVINCIS a fost lansat oficial în urmă cu șase ani, însă istoria AVINCIS este una mai veche, care a debutat la începutul secolului XX, când pe un deal din regiunea Drăgășani a fost construit un elegant conac inspirat de arhitectura brâncovenească, ce a fost achiziționat de străbunicii Cristianei Stoica în anul 1927.

AVINCIS este un business românesc care a crescut de la an la an, iar Vila Dobruşa este un loc minunat în care avem dovada că omul sfinţeşte locul. Pentru cei care trec prin Drăgăşani, Vila Dobruşa este o destinaţie turistică care nu trebuie ocolită de către acei care doresc să se delecteze cu un vin bun în cadrul unei degustări organizate, să petreacă câteva momente frumoase într-un peisaj de vis sau vor să cumpere direct de la producător vinul AVINCIS preferat.

 

De la începutul anului, AVINCIS a adăugat în palmares 14 noi medalii internaționale, printre cele mai premiate vinuri numărându-se Fetească Regală & Pinot Gris 2015, AVINCIS White 2015 (Domnul de Rouă în Alb), Merlot 2013, Pinot Noir 2013 și gama VILA DOBRUȘA.

 

La prestigioasa competiție internațională, International Wine Challenge, la Londra, AVINCIS a primit o medalie de argint pentru Fetească Regală & Pinot Gris 2015 (singurul vin românesc din competiție medaliat cu argint) și o medalie de bronz pentru AVINCIS White 2015 (Domnul de Rouă în Alb).

 

Iar la concursul internaţional Decanter World Wine Awards, cea mai mare competiție internațională din domeniu, cu o tradiție de 13 ani și zeci de mii de participanți, vinurile Fetească Regală & Pinot Gris 2015 și Negru de Drăgășani 2013 au fost premiate cu argint, iar Cuvee Petit - Sauvignon Blanc 2015 și Merlot 2013 cu bronz.

"AVINCIS înseamnă calitate, dovada lucrului bine făcut, amprenta pasiunii și a perseverenței în tot ceea ce am întreprins și vom întreprinde de acum înainte. Premiile oferite confirmă munca echipei AVINCIS și ne onorează, ne responsabilizează și ne demonstrează că suntem pe drumul cel bun", a declarat Andreea Micu (owner AVINCIS).

 

La ediția de anul acesta a competiției internaționale de vinuri din zona Balcanilor, AVINCIS a primit trofeul pentru cel mai bun vin alb creat din soiuri indigene, pentru vinul VILA DOBRUȘA – Fetească Regală & Pinot Gris & Tămâioasă 2015. Cuvée Andrei - Cabernet Sauvignon 2012 a fost recompensat cu medalia de aur, acesta fiind un vin produs dintr-un soi prezent de mult timp pe teritoriul românesc.

Două medalii de argint au fost adjudecate de vinurile VILA DOBRUȘA - Sauvignon Blanc 2015 și Domnul de Rouă în Alb 2015 și trei medalii de bronz au revenit vinurilor Domnul de Rouă în Roșu 2015, Merlot 2013 și Pinot Noir 2013.

 

"Pe termen lung, ne dorim ca AVINCIS să fie un reper în materie de vinuri premium românești, iar prin activitatea pe care o desfășurăm, să contribuim nu doar la educarea consumatorului de vin modern, dar și la reașezarea României pe harta viticolă internațională", a adăugat Andreea Micu.

 

Vinul roșu Pinot Noir 2013 a fost premiat cu medalia de argint și la Concursul Internațional de Vinuri de la București.

Pe lângă aceste numeroase medalii internaționale, AVINCIS a primit și o diplomă de excelență la cea de-a doua ediție a RO-Wine, festivalul care a avut loc la București pe 20-21 mai și a reunit peste 350 de vinuri atent selecționate, aparținând producătorilor autohtoni și internaționali.

"Fără îndoială atunci când vorbeşti despre AVINCIS, cunoscătorii se gândesc imediat la un vin bun. Comunicarea constantă și acțiunile tactice dezvoltate au contribuit la poziționarea top of mind a vinurilor AVINCIS, atunci când vorbim despre calitate, vinuri premium românești sau vinuri premiate", a declarat Anca Marcu (PR Manager RAN Events).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related