Edenred a lansat cardul Compliments co-branded, primul card preplatit customizabil pentru brandul companiilor-client

Solutie de incentivare, dar si vehicul pentru comunicarea de brand

Edenred, cea mai mare companie emitenta de carduri si tichete preplatite, a dezvoltat in Romania cardul-cadou Compliments cobranded, un instrument specific pentru campaniile de marketing, comunicare si activare de brand.

Dezvoltat ca instrument pentru agentiile si specialistii in marketing, cardul Compliments co-branded poate fi personalizat ca design, layout si kit de comunicare, fiind customizabil pentru fiecare client, in functie de identitatea brandului si de obiectivele actiunii de marketing respective.

Un cadou memorabil, un canal pentru notorietatea brandului tau

Compliments poate fi folosit atat in campanii de marketing adresate clientilor si consumatorilor finali, cat si in programe de incentivare adresate canalelor de distributie sau echipelor de trade marketing si vanzari.
In functie de specificul fiecarei companii, campanii sau target, cardul Compliments este insotit de un kit de prezentare 100% customizat la nivel de vizual si continut (card, scrisoare de insotire, plic si flyer).
Cardul-cadou Compliments este o alternativa sigura, moderna si eleganta la premiile si bonusurile acordate in obiecte sau in cash. Pentru ca poate fi cheltuit in sute de magazine, de toate tipurile, Compliments ofera flexibilitatea unui premiu in bani, avand in plus memorabilitatea unui cadou bine ales si eficienta unui canal de comunicare propriu brandului-client.

0% bataie de cap, integrare in orice promotie sau program incentive
Compliments este o solutie moderna si eficienta, care aduce un plus de diferentiere si inovatie in:
- Promotii pentru consumatori
- Concursuri de marketing
- Programe de fidelizare pentru clienti
- Programe incentive pentru foarta de vanzari si retele de distributie

Cardul Compliments este disponibil atat in varianta in care este preincarcat o singura data (nemaiputand fi utilizat dupa epuizarea sumei preincarcate), cat si in varianta reincarcabila ori de cate ori se doreste acest lucru.

Compliments este un card dezvoltat de Edenred pe platforma MasterCard, functionarea sa fiind similara cu aceea a unui card de debit obisnuit. Ca avantaj suplimentar, Compliments nu necesita un cont bancar, eliminand astfel costurile si formalitatile de administrare ale unui cont.

Cardul poate fi integrat foarte usor in orice campanie promotionala, de fidelizare, sau program de incentivare, rezolvand eficient problema subdimensionarii sau supradimensionarii stocurilor de premii comandate. Edenred poate oferi consultanta si suport in design-ul si organizarea campaniei.

Valoarea cardului Compliments

Cardurile pot fi incarcate cu sume ce pornesc de la 10 lei si pot ajunge pana la 33.000 lei, in functie de obiectivele, bugetul si specificul fiecarei campanii de marketing.
Cardul Compliments poate fi utilizat pentru plati in peste 3000 de magazine in Romania, care acopera toate tipurile de produse si servicii : moda si accesorii, bijuterii, farmaceutice, sport, amenajari interioare, hypermarketuri si supermarketuri, IT &C, cosmetice si frumusete, agentii de turism etc.

Carduri si tichete cadou de la Edenred
Cardurile Compliments si tichetele de cadouri Ticket Cadou, emise de Edenred Romania, au fost utilizate de companii prestigioase din FMCG, telecomunicatii, cercetare de piata, industria farmaceutica, constructii si amenajari, electronice si electrocasnice, tutun, cosmetice si ingrijire personala , hoteluri si turism etc.

Edenred este lider national si mondial in tichete si carduri de servicii preplatite.
In Romania, compania este prezenta cu 7 marci : tichete de masa Ticket Restaurant, tichete de cadouri Ticket Cadou, card de cadouri Compliments, tichete de vacanta Ticket Vacanta, tichete de cresa Ticket Cresa, tichete de servicii medicale Ticket Medica si tichete de asistenta sociala Ticket Asist.

www.edenred.ro/CardPersonalizat/

edenred

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related