Promotions 360, conferinta dedicata rolului promotiilor in relatia dintre brand si consumator

Promotions 360, conferinta dedicata rolului promotiilor in relatia dintre brand si consumator

Pe 13-14 noiembrie 2013, la Crowne Plaza Hotel se va desfasura cea de-a patra editie Promotions 360, conferinta locala dedicata promotiilor si rolului acestora in relatia dintre brand si consumator, organizata de Evensys.

Promotions 360 este un eveniment dedicat comunitatii de profesionisti din marketing, FMCG si retail, care isi propune sa ofere un spatiu de invatare si networking. Pe parcursul celor doua zile, participantii vor putea sa afle cele mai noi informatii despre inovatia in retail, comportamentul consumatorului roman, dar si despre strategiile si tacticile eficiente de realizare a promotiilor online si in-store.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related