Donează un zâmbet copiilor din MagiCAMP achiziționând o tartă cu zmeură de la Paul

Donează un zâmbet copiilor din MagiCAMP achiziționând o tartă cu zmeură de la Paul

Pentru al doilea an consecutiv, la fiecare Tartelette Framboises vândută, brutăriile Paul donează 1 leu către MagiCAMP, tabăra copiilor cu afecţiuni oncologice.

Prin programul de responsabilitate socială, „La Paul, când iei, dai!”, brutăriile susțin, pentru al doilea an consecutiv MagiCAMP, tabăra destinată copiilor cu afecţiuni oncologice, reuşind astfel să contribuie la îndeplinirea misiunii organizației, de a-i ajuta să treacă mai ușor peste greutăţile la care sunt supuşi.

Până pe 31 decembrie 2017, Paul va dona către MagiCAMP 1 leu din preţul fiecărei Tartelette Framboises vândută. Suma strânsă va fi direcționată în fiecare lună către MagiCAMP pentru întreţinerea taberei, achiziţionarea jucăriilor şi celor necesare pentru organizarea activităţilor din timpul taberei.

De la începutul campaniei, în aprilie 2016, brutăriile Paul au donat către asociaţie peste 12.000 de euro, sumă care a contribuit la susţinerea taberelor de vară MagiCAMP şi la achiziţionarea obiectelor necesare pentru desfăşurarea diverselor jocuri alături de copii. Anul acesta, sunt așteptați peste 250 de copii care, timp de o săptămână, vor fi introduşi în lumea basmelor şi aventurilor, fiind asistați să practice diverse activități de joacă.

"Suntem deja în cel de-al doilea an în care ne bucurăm de faptul că putem oferi zâmbete copiilor din tabăra MagiCAMP şi ne dorim să continuăm acest proiect de suflet. Tartelettes Framboises rămân în topul celor mai vândute produse din meniul Paul, acesta fiind și motivul pentru care le-am ales ca parte a campaniei. Ne dorim să oferim momente de neuitat cât mai multor copii și credem că alături de clienții noștri vom reuşi să le dăruim clipe de bucurie de care au atât de multă nevoie", a declarat Claudia Porojan (Senior PR & CSR Manager, Paul România).

 

Asociaţia MagiCAMP sprijină şi realizează tabere anuale pentru copiii care suferă de afecţiuni oncologice. O joacă luată în serios alături de medici oncologi, pediatri şi voluntari care îşi doresc să ajute şi să le ofere “joacă la greu” celor mici, într-un loc de vis, cu aer curat şi verdeaţă. MagiCAMP a reuşit să formeze o echipă formidabilă care, timp de 3 luni, va încerca să creeze câte o poveste pentru fiecare copil a cărui viaţă se împarte între casă şi patul de spital.

Co-fondatorul MagiCAMP, jurnalista Melania Medeleanu, se află alături de cei mici pe întreaga perioadă a verii.

"Taberele MagiCAMP sunt ca a doua casă pentru micuţii care ni se alătură în fiecare an. În 2012 am ajutat 32 de copii, iar în doar patru ani am ajuns să oferim zâmbete pentru aproape 250 de copii şi creştem numărul lor cu fiecare ediție organizată. Suntem o familie din care fac parte oameni frumoşi, dedicaţi cauzei şi în acest fel reuşim să bucurăm prin joacă toţi micuţii care ni se alătură. Ne bucurăm de sprijinul tuturor prietenilor MagiCAMP şi, nu în ultimul rând, mulţumim brutăriilor Paul România care se află alături de noi şi anul acesta", a declarat Melania Medeleanu.

În 2017, peste 250 de copii vor petrece o săptămână la Brăneşti, la poalele munților Carpați, şi se vor juca într-o tabără plină de magie şi aventură.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related