Telekom România declară #UNTOLDLIBERARE cu Telekom Radio în aplicația UNTOLD şi 100 GB bonus pentru clienţii de mobil

Telekom România declară #UNTOLDLIBERARE cu Telekom Radio în aplicația UNTOLD şi 100 GB bonus pentru clienţii de mobil
  • Telekom Radio este un stream alcătuit din cele mai noi piese ale artiştilor din line-up-ul Untold 2017 şi este disponibil în aplicaţia Untold;
  • 100 GB trafic de date vor fi oferiţi bonus tuturor clienţilor persoane fizice Telekom Romania cu servicii de voce şi/sau date mobile, care au bilet la festivalul Untold 2017.

Telekom Romania aduce mai devreme clienţilor săi persoane fizice, cu servicii de mobil, vibe-ul festivalului Untold în oferte, prin cele mai noi hit-uri ale artiştilor Untold 2017, sub umbrela #Netliberare.

Astfel, Telekom Romania pune la dispoziţia clienţilor săi muzica preferată a artiştilor din line-up-ul Untold 2017, în aplicaţia Untold - secţiunea dedicată Telekom Radio Untold 2017 Reveal. Aplicația Untold este disponibilă atât pentru sistemele de operare iOS, cât și Android.

În plus, toţi clienţii persoane fizice cu servicii mobile de la Telekom Romania, care vara aceasta vor merge la festivalul de muzică Untold, vor beneficia de 100 GB bonus trafic de date. Pentru activarea bonusului, atât clienții prepaid, cât și cei postpaid, trebuie să îşi valideze biletul Untold pe www.netliberare.ro, urmând să primească automat cei 100 GB și, astfel, să se bucure de muzica lor preferată. Bonusul de 100 GB se poate activa până în 6 august 2017 şi este disponibil timp de 60 de zile de la activare.

„Lansată în aprilie, #Netliberare este noua promisiune a brandului Telekom Romania, pe care mizăm în strategia noastră comercială. Prin intermediul acestei oferte, ne reiterăm angajamentul față de clienții noştri.

Când am lucrat la această ofertă, am avut în minte cele mai arzătoare nevoi ale lor și, astfel, am decis să le aducem Internetul mai aproape, nu doar prin tarife mai atractive, ci și prin numeroase alte beneficii și avantaje. Astăzi, prin campania prepaid de vară, continuăm să <<eliberăm Internetul>> și să le oferim clienților noștri o vară plină de muzică și un trafic generos de date”, a declarat Frantisek Mala, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, grupul de companii Telekom Romania.

Cei 100 GB şi Telekom Radio vin să completeaze oferta prepaid Gigaday.

GigaDay este un bonus lunar de 30 GB, la viteze 4G, disponibil clienţilor prepaid, începând de la 5 euro credit. Cu bonusul Gigaday, clienţii prepaid beneficiază de câte 1 GB de net pe zi, pe întreaga perioadă de valabilitate a opţiunii active de 30 zile și se adaugă beneficiilor incluse în opțiunea de bază, astfel că un utilizator al serviciilor prepaid poate beneficia lunar de până la 38 GB de trafic de date național la viteze 4G, în aria de acoperire 4G disponibilă pentru servciile prepaid.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related