SMARK

Hai sa gatim in gradina la Cupa Marketerilor la Gatit by Lidl

E frumos in marketing, dar n-o sa te judecam daca uneori, mai spre dupa-amiaza, dupa o zi plina de mailuri si intalniri te gandesti cum sa te teleportezi mai repede - sa zicem - intr-o bucatarie, unde ai de respectat KPI-uri mai umane decat la birou.

Nu doar ca nu te judecam, dar chiar te teleportam: la o competitie de gatit, impreuna cu colegii, fie din companie, fie din agentii sau din afara lor (dar colaboratori sa fie). Anume, Cupa Marketerilor la Gatit by Lidl, aflata la primei editii si gata sa te primeasca cu de toate - ingrediente, ustensile si conditii de lucru - in Gradina Eden (Calea Victoriei 107), pe 9, 10 si 11 mai.  

Ai de adus doar pofta de gatit. Target principal: juratii de specialitate. Target secundar: oamenii infometati de la fata locului. 

Dar, intai si-ntai, inscrie-te. Asteptam sa ne dai semn pana pe 28 aprilie la [email protected], cu tot cu formular.

Primavara, frumos. De ce nu facem Cupa Marketerilor la Gatit by Lidl in gradina?

Stralucele soareleste, ciripelile randunesc, infloracii copacesc. Hopa, am gresit pe undeva, e de la mirosul asta floral si imbatatator de afara. Dar ne-ati inteles, s-a dat cu primavara. Si atunci, ne-am gandit, de ce am mai petrece timpul la cutie?  Asa am ajuns sa pregatim cadrul unei... citeste »