Chris Collins este noul Director Operational Wizz Air

Chris Collins a fost numit in functia de Chief Operating Officer al Wizz Air, companie aeriana low fare – low cost din Romania si din Europa Centrala si de Est, potrivit unui comunicat de presa.

Originar din Statele Unite ale Americii, Chirs Collins a ocupat diferite posturi manageriale in industria transporturilor aeriene, in companii precum Continental Airlines, People Express, JetBlue sau Frontier Airlines.

Jozsef Varadi, Chief Executive Officer Wizz Air, a declarat: „Venirea lui Chris la Wizz Air este un alt moment important in consolidarea pozitiei de lider a companiei noastre si a managementului compus din oameni talentati, pentru a genera cresterea prognozata, bazata pe eficienta costurilor. Planul nostru este de a alcatui in urmatorii 8 ani o flota Wizz Air compusa din 132 avioane, de la 26, cate avem in momentul de fata, avand la baza comenzile anuntate anterior pentru aeronavele Airbus A320. Chris va aduce experienta dezvoltarii unei companii, noi idei pentru operatiunile zilnice Wizz Air, dar si dezvoltare strategica si capital intelectual”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related