400 de elevi au luat parte la activitati educationale neconventionale in cadrul programului Tabara din Tara lui Andrei derulat de Petrom

16 echipe de elevi, castigatoare in competitia de proiecte eco-civice Scoala lui Andrei, au participat anul acesta la cea de-a cincea editie a proiectului derulat de Petrom Tabara din Tara lui Andrei, informeaza un comunicat emis de companie. In cadrul acestei editii, 400 de elevi au luat parte la activitati de educatie non-formala neconventionale (cursuri si ateliere in aer liber), concepute pentru dezvoltarea abilitatilor de leadership si a spiritului antreprenorial.

"Copiii participanti in Tabara din Tara lui Andrei au avut parte de o experienta unica si ne-au demonstrat ca sunt responsabili, foarte talentati si ca au potentialul de a deveni liderii comunitatilor din care provin. A cincea editie a Taberei din Tara lui Andrei este o continuare a promisiunii Petrom ca va investi in sustinerea sistemului educational romanesc, compania continuand investitia de peste 300.000 de euro acordata ca premii castigatorilor Școlii lui Andrei", a declarat Mona Nicolici (Manager Relatii Comunitare, Petrom).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Campanii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related