Provident este partenerul oficial al peliculei "Dupa dealuri"

Provident Financial Romania este partenerul oficial al peliculei Dupa dealuri, regizata de Cristian Mungiu, informeaza un comunicat emis de Graffiti PR.

Filmul ruleaza in cinematografele din Romania incepand de astazi, iar traseul proiectiilor cuprinde peste 40 de orase din tara, difuzarea peliculei la nivel national fiind realizata cu sustinerea Provident. Filmul va ajunge si in orase care nu dispun de cinematograf, iar aici proiectiile se vor desfasura in case de cultura, teatre sau alte spatii destinate spectacolelor.

"Prin asocierea cu pelicula romaneasca Dupa Dealuri dorim sa le oferim acces locuitorilor din cele 40 de orase la evenimente culturale cu ecou pe scena marilor festivaluri din Europa. Astfel, toti cei care sunt curiosi sa afle povestea emotionanta prezentata de Cristian Mungiu vor avea sansa sa se bucure de proiectii chiar la ei in oras si vrem ca astfel de evenimente sa devina recurente in comunitatile in care suntem prezenti”, a declarat Ivo Kalik (Director General, Provident Financial Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune



Branded


Related