Evenimentul Business Days are loc intre 10 si 11 decembrie

Evenimentul Business Days are loc intre 10 si 11 decembrie

Intre 10 si 11 decembrie va avea loc la Bucuresti cea de-a 13-a editie din suita de evenimente Business Days. Evenimentul este al patrulea si ultimul din anul 2013 si va avea loc in cadrul Universitatii Romano-Americane, unde sunt asteptati peste 800 de participanti, reprezentanti ai mediului de afaceri, antreprenori, manageri si specialisti.

Avand ca tema educatia in Romania, evenimentul va pune accent pe modalitati concrete si inovative prin care mediul de business se poate implica activ in transformarea sistemului educational.

“Business Days este o platforma de interactiune intre oameni de afaceri din toata tara. Prin evenimentele organizate pana acum, am atins un numar de peste 10.000 de participanti, in special antreprenori, manageri, specialisti, consultanti si liber profesionisti. Dupa 3 ani si jumatate si 12 editii de succes organizate in cele mai importante orase din Romania cu influenta regionala sau nationala, avem o imagine de ansamblu asupra mediului antreprenorial din tara noastra, ceea ce ne permite sa venim la Bucuresti, in decembrie, cu o versiune imbunatatita a ceea ce a fost Business Days pana acum”, declara Laszlo Pacso (Coordonator Proiect).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related