Workshop Elevator pitch – povestea ta intr-un minut

Workshop Elevator pitch – povestea ta intr-un minut

Luni, 29 februarie 2016, intre orele 10:00 si 14:00, la Ernst & Young Bucharest Tower Center, Femei in Afaceri organizeaza workshop-ul Elevator pitch – povestea ta intr-un minut, o intalnire dedicata atat antreprenoarelor, cat si persoanelor care lucreaza intr-o companie si care isi doresc sa dobandeasca cunostintele necesare pentru a-si prezenta afacerea, produsele sau serviciile intr-un mod eficient.

 

UNDE?

Evenimentul va avea loc la sediul Ernst & Young: Bucharest Tower Center, etajul 22, Bulevardul Ion Mihalache, nr. 15-17, Sector 1, Bucuresti.

 

DE CE SA PARTICIPI?

Termenul elevator pitch vine de la scenariul in care ai sansa sa intalnesti clientul, investitorul, partenerul sau angajatorul pe care il doresti in lift sau intr-un context in care ai foarte putin timp la dispozitie pentru a-i capta atentia.

Un elevator pitch eficient trebuie sa aiba maxim un minut si sa iti aduca un rezultat concret, fie ca scopul tau este sa stabilesti o intalnire, sa primesti o recomandare sau cartea sa de vizita.

 

Workshop-ul va raspunde intrebarilor:
• Ce este un elevator pitch?
• Cum ma poate ajuta sa gasesc mai multi parteneri sau clienti?
• Cum se construieste un elevator pitch eficient?
• La ce intrebari trebuie sa raspunda un elevator pitch?
• Care este corelatia dintre AIDA si elevator pitch?

Workshop-ul va ajuta la construirea de pitch-uri pentru cazuri concrete ale paticipantelor, prezentand exemple si explicand elementele si pasii de parcurs pentru a avea o prezentare de impact.

 

CINE ESTE TRAINERUL? 

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul comercial, cu activitate in Vanzari, Business Development si Customer Service, Mihai Chiratcu a inceput, in anul 2013, o noua aventura ca freelancer, ca trainer si consultant comercial, sau, altfel spus, creator de oportunitati.

Mihai este absolvent al Facultatii de Relatii Economice, modulul cu predare in limba engleza, din cadrul ASE si al programului postuniversitar SAM din cadrul Politehnica Bucuresti, specializarea Management Operational si Managementul Schimbarii.

Din dorinta de a impartasi povestile acumulate in cei 10 ani de experienta in domeniul comercial, Mihai a devenit mentor si trainer in cadrul proiectelor de sustinere a antreprenoriatului romanesc, iar din primavara lui 2014 scrie articole adresate antreprenorilor si freelancerilor abordand subiecte de la start-up la exit. 


Mihai Chiratcu

 

ACCESUL LA EVENIMENT 

Taxa de participare este de 150 lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus). Accesul la eveniment se face doar cu rezervare si confirmarea inscrierii.

Membrele Femei in Afaceri au prioritate si beneficiaza de 25% discount din costul taxei de participare. Taxa de participare pentru membre este de 112,5 lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Inscrierile se fac la: membership @femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obtin la: 0762 677 111.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related