Lantul de brutarii Paul a deschis o noua locatie in Cluj-Napoca

Lantul de brutarii Paul a deschis o noua locatie in Cluj-Napoca

Lantul frantuzesc de brutarii Paul si-a consolidat pozitia pe piata locala prin deschiderea celei de-a 14-a unitati din Romania, in Cluj-Napoca. In noua brutarie Paul s-au investit aproximativ 450.000 de euro, fiind dotata cu cele mai noi utilaje pentru prepararea produselor si diverse facilitati.

Aceasta este amplasata in centrul comercial Polus Center, la parter, intrarea 4. Cluj este cel de-al treilea oras din Romania in care Paul se extinde ca retea, dupa Bucuresti si Ploiesti.

 

"Paul este un brand frantuzesc din ce in ce mai iubit in Romania, iar noi facem toate eforturile pentru a ajunge cat mai aproape de clientii nostri, prin dezvoltarea retelei la nivel local si diversificarea gamei de produse. Incercam sa aducem in cat mai multe orase din Romania filosofia brandului Paul si conceptul „L’art de vivre a la francaise”, cu accent pe experiente pline de stil si rafinament pentru consumatori. Ne bucuram sa fim prezenti de anul acesta in Cluj si speram ca Paul isi va gasi multi fani aici", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer, Paul Romania).

 

Brutaria Paul din Polus Center Cluj are o suprafata totala de 154 metri patrati si o capacitate de 36 locuri in care peste 20 de angajati deservesc clientii zilnic.

Designul pastreaza elementele de identitate ale Paul, decorul fiind un mix al stilurilor frantuzesti rustic si chic, asemeni brutariilor traditionale. Pentru mobilier s-au folosit materiale din lemn, iar ca nota de eleganta si distinctie este culoarea neagra caracteristica brandului.

Clientii vor gasi aici o gama diversificata de produse preparate dupa retete traditionale frantuzesti. Din meniu fac parte produse de viennoiserie, oferte pentru micul dejun, pranz, gustari usoare, deserturi precum macarons, eclere cu vanilie, ciocolata si cafea, Moelleux aux Chocolat, Tartelettes si alte delicii plus o gama diversificata de paini.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related