Samsung prezinta cei cinci tineri laureati ai Concursului International George Enescu pe care ii va sustine sa isi indeplineasca visul

Samsung prezinta cei cinci tineri laureati ai Concursului International George Enescu pe care ii va sustine sa isi indeplineasca visul

Samsung Electronics Romania, liderul pietei de tehnologie din Romania, anunta cine sunt cei cinci tineri artisti romani, participanti la Concursul International George Enescu pe care ii sustine prin intermediul campaniei “Sustinem simfonia viitorului”. Suma totala donata de Samsung pentru tinerii artisti se va ridica la 50.000 de euro.

 

Violonistii Anna Tifu, Vlad Stanculeasa, Stefan Tarara, violoncelistul Valentin Radutiu si pianistul Mihai Ritivoiu, unii dintre cei mai apreciati tineri muzicieni romani in plan international, laureati ai Concursului Enescu, vor fi sustinuti in promovarea carierei lor, printr-un proiect unic de continut video, sustinut de Samsung Electronics Romania. Suma totala donata de Samsung pentru sprijinirea celor cinci artisti se ridica la 50.000 de euro in acest proiect.

In plina era digitala si intr-un context in care, atat pe piata nationala, cat si pe piata internationala, tinerele valori au nevoie mai mult ca oricand de sustinere si de expunere pentru ca talentul si muzica lor sa ajunga la cat mai mult public.

Astfel, cei cinci tineri muzicieni romani in plan international, laureati ai Concursului Enescu, au fost selectati, pe baza meritelor lor, pentru a fi sustinuti prin intermediul tehnologiei sa-si urmeze in continuare visul, intr-un proiect unic, inspirat de generozitatea lui George Enescu.


Valentin Radutiu


Vlad Stanculeasa


Stefan Tarara


Mihai Ritivoiu


Anna Tifu

 

"Ca lider in tehnologie, Samsung crede nu doar in puterea inovatiei, ci si in potentialul oamenilor, in talent, pasiune si performanta. Prin campania “Sustinem simfonia viitorului”, ne-am asumat rolul de a sustine cultura locala, de a aduce valorile si talentele romanesti in atentia publicului larg. Cu fiecare Galaxy S7 vandut pe perioada campaniei, cinci artisti romani au mai multe sanse de a-si atinge potentialul maxim, de a putea fi “noul George Enescu”. Oricine poate creste sansele tinerilor artisti, printr-un sms la numarul 8841, insemnand o donatie de 2 euro", declara Roxana Grigorean (Corporate Communication Manager, Samsung Electronics Romania).

 

La fiecare telefon Galaxy S7 sau Galaxy S7 edge vandut in perioada 15 septembrie - 30 noiembrie, Samsung va dona 2 euro pentru sustinerea tinerilor artisti*, pentru ca acestia sa isi desavarseasca potentialul. Cumparatorii se pot inregistra pe site-ul Samsung Romania pentru a primi o husa personalizata cadou, in semn de multumire pentru contributia lor la descoperirea viitorilor artisti romani.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related