Samsung te invita la o experienta virtuala prin care poti fi pe scena alaturi de tinerii artisti care au deschis Concursul International „George Enescu”

Samsung te invita la o experienta virtuala prin care poti fi pe scena alaturi de tinerii artisti care au deschis Concursul International „George Enescu”

Samsung Electronics Romania te invita sa iei parte la o emotionanta reprezentare artistica transpusa in realitatea virtuala cu ajutorul tehnologiei Gear VR: repetitiile si interpretarea Triplului Concert de Beethoven, care a deschis editia 2016 a Concursului International „George Enescu”, sub bagheta dirijorului Horia Andreescu, pe scena uneia dintre cele mai frumoase sali de concerte din Europa, la Ateneul Roman, intr-o seara de gala. 

Cei trei protagonisti, Anna Tifu, laureata a Concursului International „George Enescu” 2007, sectiunea vioara, Valentin Radutiu, laureat al Concursului International „George Enescu”, editia 2011, sectiunea violoncel, si Mihai Ritivoiu, laureat al Concursului International „George Enescu”, editia 2011, sectiunea pian, sunt prezentati in ipostaze familiare lor, dar atat de putin cunoscute publicului, respectiv in timpul repetitiilor. Concertul aduce pe scena intr-o interpretare emotionanta unii dintre cei mai buni artisti contemporani romani, impreuna cu Filarmonica „George Enescu”.

Inregistrarea este disponibila in Oculus Store, iar experienta vizionarii 360 te aduce mai aproape de muzica si pasiunea celor 3 artisti. De asemenea, inregistrarea poate fi vizionata pe YouTube.

 

"Tehnologia ne inspira si ne aduce perspective si emotii noi. Prin tehnologie, ii aducem pe oameni mai aproape de ceea ce ii inspira: de cultura si valorile romanesti, de talentul, pasiunea si performanta celui mai mare compozitor roman", a declarat Sabina Stirb (Citizenship & Public Affairs Manager South Eastern Europe in cadrul Samsung).

 

Aplicatia GearVR Gateway va fi disponibila saptamana aceasta in Oculus Store si face parte din proiectul Samsung „Sustinem Simfonia Viitorului”, prin care Samsung sustine cinci tineri artisti romani participanti la Concursul International „George Enescu” sa devina mari muzicieni ai lumii si sa-si traiasca visul.

La fiecare telefon Galaxy S7 sau Galaxy S7 edge vandut in perioada 15 septembrie - 30 noiembrie, Samsung va dona 2 euro pentru sustinerea tinerilor artisti, pentru ca acestia sa isi desavarseasca potentialul. Cumparatorii se pot inregistra pe site-ul Samsung Romania pentru a primi o husa personalizata cadou, in semn de multumire pentru contributia lor la descoperirea viitorilor artisti romani. Suma totala pe care o va dona Samsung Romania pentru sustinerea a cinci tineri artisti romani se va ridica la 50.000 de euro.

Oricine poate sustine descoperirea unor artisti care sa ii calce pe urme lui George Enescu, donand 2 euro prin mesaj text la numarul de telefon 8841 sau direct pe samsung.com/ro/compunemviitorul.

Aceasta initiativa de sustinere a tinerilor artisti continua un demers inceput de Samsung in vara acestui an, odata cu aplicatia „Acasa la Enescu”, care digitalizeaza in premiera colectia Muzeului Memorial „George Enescu” din Dorohoi, oferind publicului o experienta interactiva de vizitare si de cunoastere a valorilor compozitorului George Enescu.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related