Sport /Couture lanseaza campania ”Back to your dreams”

Sport /Couture lanseaza campania ”Back to your dreams”

Magazinul multibrand Sport/Couture lanseaza campania de imagine „Back to your dreams”, prin care ne provoaca pe fiecare dintre noi sa ne reluam sau sa incepem pasiunile la care visam. Campania este menita sa inspire oamenii sa regaseasca si sa isi urmeze activitatile preferate, fie ele lectii de pictura, de pian sau cursuri de actorie. 

Toamna este anotimpul rezolutiilor de dupa vacanta. Pentru unii dintre noi inseamna inceperea scolii, pentru altii momentul in care isi seteaza noi obiective si fac planuri. Insa toamna este ocazia perfecta de a te intoarce la un vis pe care l-ai abandonat din lipsa de timp sau energie.

Cu ajutorul echipei sale de stilisti, Sport/Couture ne vine in ajutor si ne ofera tinutele perfecte pentru orice activitate, indiferent ca este vorba despre unprogram de fitness pe care il tot amanam, lectii de surf indoor, un curs de dezvoltare personala sau un curs de echitatie, unde vrem sa ne deconectam. 

„Cand a fost ultima data cand ai facut ceva pentru prima data? Aceasta este provocarea pe care Sport/Couture o lanseaza catre toti clientii sai - sa gaseasca acele bucurii uitate si sa le scoata la lumina, intr-un demers constant si necesar de cunoastere si auto-depasire”, a declarat Alexandra Iacob, Head of Buying Division Sport/Couture.

Campania se va derula online si va include colaborarea cu figuri marcante din domenii diverse precum sport, film, muzica si fashion, care isi vor dezvalui propriile povesti despre pasiunile uitate si regasite.

Situat la primul etaj al complexului Baneasa Shopping City, magazinul SPORT/COUTURE alatura cele mai apreciate branduri de moda intr-un concept shop-in-shop inedit. Suprafata de 1000 mp este destinata unui mix original de colectii casual, upper casual, fashion si sport menite sa satisfaca un amplu segment demografic, de la clientul de lux aspirational pana la consumatorul de moda versat.

SPORT/COUTURE prezinta colectii speciale si branduri noi precum Burberry, Z Zegna, Zadig&Voltaire, DKNY, Marc Jacobs, Paul Smith,Just Cavalli, Little Marc Jacobs, 7 for all mankind, Frame, La Martina, Michael by Michael Kors, Adriano Goldschmied, Bikkembergs, Adidas by Stella McCartney, Adidas Porsche Design, See by Chloe, Red Valentino si Hogan.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related