Samsung dezvolta ecosistemul Galaxy S7 oferind mai mult continut pentru Gear VR. Peste 300.000 de dispozitive Samsung Gear VR vandute in Europa in 2016

Samsung dezvolta ecosistemul Galaxy S7 oferind mai mult continut pentru Gear VR. Peste 300.000 de dispozitive Samsung Gear VR vandute in Europa in 2016

Samsung Electronics anunta disponibilitatea unui pachet special de continut Gear VR pentru noii utilizatori Galaxy S7, ca urmare a precomenzilor record inregistrate in Europa pentru smartphone-urile Galaxy S7 si S7 edge.

Pentru o perioada limitata, cei care vor achizitiona Galaxy S7 sau S7 edge vor putea cumpara si un Samsung Gear VR la un pret special si vor primi acces gratuit la jocuri si experiente premium exclusive disponibile in Oculus Store.

Pachetul include continut popular, precum Anshar Wars 2, Darknet, Drift, Keep Talking and Nobody Explodes, Ocean Rift si Star Chart, cu o valoare aproximativa de 50 euro.

Oferta speciala este dezvoltata in parteneriat cu Oculus, un pionier in tehnologia realitatii virtuale, si vine in completarea cererii mari de pe piata europeana a smartphone-urilor Galaxy S7 si S7 edge. De asemenea, interesul generat de aceste smartphone-uri a produs si o crestere a numarului de dispozitive de realitate virtuala pe piata din Europa.

Potrivit CCS Insight*, piata de dispozitive de realitate virtuala din Europa de Vest va inregistra cresteri de 168% in 2016. Samsung a vandut deja peste 300.000 de headset-uri Gear VR in Europa anul acesta, un numar record, avand in vedere faptul ca CCS Insight* estimeaza ca numarul total de dispozitive de realitate virtuala vandute in Europa anul trecut a fost de 1,8 milioane.

 

"Smartphone-urile Galaxy S7 si S7 edge au fost foarte asteptate de utilizatorii nostri, fapt demonstrat de cererea puternica inregistrata atat pe piata europeana, cat si pe cea locala. Smartphone-ul este deja un element de baza al vietii noastre, iar prin conectarea cu un dispozitiv precum Gear VR, utilizatorii au parte de si mai multe experiente captivante. Incurajam adoptia realitatii virtuale, pentru ca tot mai multi utilizatori sa poata experimenta aceasta noua tehnologie incredibila", a declarat Cristian Cojocaru (Head Telecom Division, Samsung Electronics Romania).

 

"La Oculus, vrem ca oamenii sa experimenteze orice, oriunde prin intermediul realitatii virtuale, si observam ca acest lucru a inceput deja sa se intample prin Gear VR. Am anuntat recent ca un milion de persoane au utilizat Gear VR in aprilie. Aceasta e o premiera, care rezuma experienta captivanta pe care Samsung si Oculus o ofera", a declarat Max Cohen (Head of Mobile la Oculus).

 

2016: Analistii prezic un an al cresterii pentru realitatea virtuala

CCS Insight, o renumita agentie de analiza, estimeaza ca veniturile globale pentru dispozitivele VR vor ajunge la 10 miliarde de dolari pana in 2020, dintre care 3 miliarde de dolari inregistrate doar in Europa de Vest. Un numar de 4,7 milioane de headset-uri VR vor fi livrate in Europa de Vest in 2016, a carora valoare va fi reprezentata in proportie de 90% de dispozitivele de tip headset si smartphone, precum Gear VR.

 

"Suntem la inceputul unei calatorii extraordinare in lumea realitatii virtuale. Credem ca utilizatorii vor fi dornici sa experimenteze continutul 360 divers si de calitate care se va dezvolta in 2016. Mai mult, aceasta tendinta va fi amplificata de cresterea de continut generat de utilizatori si de distribuirea acestuia pe Facebook si YouTube, datorita camerelor video 360", a declarat Ben Wood (directorul diviziei de cercetare CCS Insight).

 

Oferta speciala este valabila in perioada 16 mai – 4 iunie 2016, in magazinele partenerilor Samsung, Orange, Telekom, Vodafone si in magazinele Samsung Experience Stores din Afi Palace Cotroceni, Afi Ploiesti si Bucuresti Baneasa Mall.

Preturile sunt disponibile in magazinele si pe site-urile partenerilor nostri.

 

*CCS Insight, Studiul de piata, cresterea si realitate virtuala la nivel mondial, 2016-2020, februarie 2016.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related