AFI Palace Cotroceni isi extinde portofoliul de branduri prin lansarea magazinelor Altex, DIKA, Buzz si Candrani

AFI Palace Cotroceni isi extinde portofoliul de branduri prin lansarea magazinelor Altex, DIKA, Buzz si Candrani

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, si-a marit portofoliul de branduri prin lansarile recente ale magazinelor Altex, DIKA, Buzz si Candrani. Astfel, centrul comercial pune la dispozitia vizitatorilor sai noi atractii in materie de shopping.

"Ne bucuram sa anuntam deschiderea noilor magazine din AFI Palace Cotroceni. Obiectivul nostru este sa aducem in permanenta elemente de noutate astfel incat sa le cream clientilor nostri mediul potrivit pentru experiente placute de shopping. Seria lansarilor de magazine noi va continua pana la finalul anului, asadar speram sa ne surprindem vizitatorii in continuare.", a declarat Aura Dinu (Head of Marketing AFI Palace Malls Division).

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din Romania, si-a deschis portile in AFI Palace Cotroceni la finalul lunii noiembrie. Noul spatiu este primul magazin din Bucuresti in care Altex a pus in aplicare inovatia adusa in acest an pe piata de profil privind experienta consumatorului, prin oferirea de servicii post-vanzare. In noul showroom Altex ofera o gama de peste 10.000 de produse electro-IT.

In ceea ce priveste magazinele de articole vestimentare si incaltaminte, AFI Palace Cotroceni a adaugat pe harta sa inca trei branduri noi, respectiv DIKA, Buzz si Candrani.

Magazinul DIKA din AFI Palace Cotroceni este cel de-al doilea deschis in Romania si este un brand ce aduce un plus de eleganta si stil. Originar din Bulgaria, DIKA contine piese vestimentare, incaltaminte, genti si alte accesorii pentru doamnele si domnisoarele care vor sa fie mereu in pas cu moda.

Posibilitatile de cumparaturi au devenit mai numeroase si in segmentul de incaltaminte din luna noiembrie, magazinul Buzz fiind inclus in portofoliul AFI Palace Cotroceni. Acesta propune o varietate mare de modele de pantofi sport si reuneste branduri foarte cunoscute, precum New Balance, Adidas, Nike, Converse All Star si multe altele.

Mai mult decat atat, un alt magazin de incaltaminte a fost deschis in luna noiembrie in AFI Palace Cotroceni. Candrani este un producator romanesc, dar care in colaborare cu designeri italieni, realizeaza pantofi sport atat pentru femei, cat si pentru barbati. Stilul unic, precum si calitatea materialelor sunt doua dintre caracteristicile pentru care brandul este recomandat.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related