AFI Palace Cotroceni a primit „certificatul de excelenta" al celebrului site international TripAdvisor in 2015

AFI Palace Cotroceni a primit „certificatul de excelenta" al celebrului site international TripAdvisor in 2015

AFI Palace Cotroceni a primit certificatul de excelenta TripAdvisor in 2015, datorita recenziilor foarte bune primite din partea vizitatorilor pe toata perioada anului trecut. Premiul de excelenta in ospitalitate primit de AFI Palace Cotroceni a fost acordat in urma unei analize calitative a recenziilor si reflecta succesul de care acesta se bucura in randul celor care ii trec pragul.

TripAdvisor este cel mai mare site international dedicat calatoriilor, avand peste 225 de milioane de recenzii si opinii postate de catre utilizatori, despre peste 4.9 milioane de destinatii, restaurante si atractii turistice. Anual, TripAdvisor realizeaza topuri cu cele mai apreciate destinatii din lume si ofera premii de recunoastere obiectivelor care au primit cele mai bune recenzii.

„Suntem foarte bucurosi sa primim aceasta recunoastere din partea celui mai prestigios site de calatorii din lume si, de asemenea, sa ne aflam in topul atractiilor din capitala Romaniei. Bucuria este cu atat mai mare cu cat cei au contribuit la acest premiu sunt chiar vizitatorii nostri”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director, AFI Palace Malls Division.

Cu aproape 52,000 de vizitatori zilnic, AFI Palace Cotroceni este cel mai mare mall din Romania si gazduieste peste 350 de magazine, branduri renumite la nivel national si international si o multitudine de variante de petrecere a timpului liber.

AFI Palace Cotroceni detine primul IMAX din Romania, cel mai mare patinonar acoperit dintr-un centru comercial, arena de laser tag, pista de karting pentru copii si adulti, primul roller coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, doua cazinouri, bowling, barcute pentru copii, trenulet Mini-Express, cinematograf Cinema City cu 20 de ecrane,  dar si multe alte atractii pentru petrecerea timpului liber.

Centrul comercial este amplasat intr-o zona foarte accesibila, aproape de centrul orasului. Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica si se afla la 250 de metri de mers pe jos, iar autobuzele 137, 93, 71 si tramvaiele 8, 25, 47 au statie chiar in fata mall-ului.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

SectiuneBranded


Related