AFI Palace Cotroceni sarbatoreste romaneste 6 ani de la deschidere

AFI Palace Cotroceni sarbatoreste romaneste 6 ani de la deschidere

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, aniverseaza pe 1 Decembrie 6 ani de la deschidere. Anul acesta organizatorii au pregatit o atmosfera de sarbatoare traditional romaneasca, mall-ul devenind un pol al valorilor si obiceiurilor locale. 

"Am ajuns la cel de-al saselea an de activitate si aceasta este o mare bucurie pentru noi. In tot acest timp am reusit sa ne mentinem pozitia de lider in industrie si de aceea suntem recunoscatori clientilor si partenerilor nostri. De 1 Decembrie aducem atmosfera romaneasca aici la noi si dorim sa petrecem in stil traditional, alaturi de artisti si mestesugari cunoscuti din tara. Rezonam cu valorile romanesti si incercam de fiecare data sa sutinem cultura poporului roman. Ca in fiecare an, am pregatit surprize si momente speciale pentru clienti, de aceea ii asteptam alaturi de noi", declara Aura Dinu (Marketing Director AFI Palace Malls Division).

Pe 1 Decembrie, centrul comercial va deveni gazda a traditiilor si obiceiurilor romanesti: pe culoarele principale vor fi amenajate stand-uri speciale prin care regiunile istorice, Moldova, Transilvania si Tara Romaneasca, vor prinde contur. Vor avea loc momente artistice, vor putea fi degustate preparate culinare specifice si de asemenea, vor avea loc evenimente tematice.

Surprizele organizate cu ocazia aniversarii nu se opresc aici. Intre 9 Noiembrie si 1 Decembrie toti cei care vor achizitiona produse in valoare de minim 200 de lei, se vor putea inscrie la tombola aniversara. In joc sunt puse premii substantiale, de la electronice, electrocasnice, excusii, pana la marele premiu: o masina!

Aniversarea aduce motive de bucurie pentru cei mari, dar si pentru cei mici. Copiii de sase ani prezenti pe 1 Decembrie la evenimente, vor primi vouchere prin care beneficiaza de acces gratuit la locul de joaca pe data de 5 Decembrie 2015.

Mai mult, AFI Palace Cotroceni are o surpriza si pentru cei care sunt nascuti pe data de 1 Decembrie, oferindu-le cadou cate un tort aniversar. Acestia se pot inscrie incepand cu 16 noiembrie pe site pentru a primi tortul de ziua lor, din partea AFI Palace Cotroceni.

In cei 6 ani, AFI Palace Cotroceni si-a mentinut pozitia de lider, oferindu-le clientilor experiente autentice: primul IMAX din Romania, primul Roller Coaster dintr-un mall, cel mai mare patinoar aflat in interiorul unui centru comercial sau prima arena de laser tag din tara, alaturi de sute de branduri cunoscute in toata lumea.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related