IKEA® POPAS URBAN, o pauza pentru inspiratie in centrul orasului

IKEA® POPAS URBAN, o pauza pentru inspiratie in centrul orasului

[Update / 21.12.2016]

"Din cauza unor probleme aparute in ultimul moment, nu vom reusi sa deschidem IKEA®POPAS URBAN pe 21 decembrie, asa cum am anuntat luni. Ne pregatim de ceva vreme pentru aceasta deschidere si ne-am fi bucurat sa ne intalnim asa cum se cuvine cu cei care indragesc IKEA, in noul spatiu IKEA® POPAS URBAN. Intotdeauna ne straduim sa indeplinim asteptarile create, insa, din pacate, de aceasta data nu am reusit si ne pare rau. Vom reveni cu vesti imediat ce va fi posibil.", spun reprezentantii companiei.

 

Comunicatul initial:

IKEA propune iarna aceasta o pauza pentru inspiratie si relaxare in centrul Bucurestiului si deschide un spatiu in care isi dau intalnire solutiile pentru acasa si atmosfera de sarbatoare.

 

"Motto-ul Catalogului IKEA 2017 „Pentru oameni, nu consumatori” ne-a inspirat sa aducem tot ceea ce ne reprezinta mai aproape de cat mai multi oameni. Ne place sa-i surprindem cu idei pline de energie pentru toate momentele importante din viata lor de zi cu zi acasa. Pentru asta a fost creat IKEA® POPAS URBAN: ca sa oferim experienta de relaxare pentru zilele de iarna, un loc de intalnire, in care toata lumea e invitata sa se opreasca, sa ia un loc si sa exploreze solutiile pentru diferite zone ale casei.", spune Daniela Stoican (PR Manager, IKEA Romania).

 

IKEA® POPAS URBAN nu este un punct de vanzare, dar vizitatorii vor avea in fiecare saptamana ocazia sa participe la ateliere si evenimente cu tematici diferite din universul IKEA.

 

In zonele speciale din IKEA® POPAS URBAN, toti cei interesati vor gasi idei si solutii pentru:

  • O viata mai sustenabila acasa, 
  • Bucatarii, accesorii pentru gatit si zona de luat masa, 
  • Relaxare, 
  • Design democratic.

In plus, vor avea la dispozitie:

  • Un loc de joaca pentru copii,
  • Acces permanent la internet wireless, 
  • Filme in zona de relaxare, 
  • Jocuri atat in zona pentru copii, cat si in alte spatii,
  • Zona pentru fotografii.

 

Unde si cand?

Miercuri, 21 decembrie, de la ora 12:30, IKEA® POPAS URBAN se deschide in atmosfera de sarbatoare, iar doritorii sunt invitati de la 19:30 sa impodobeasca bradul de Craciun.

IKEA® POPAS URBAN va fi deschis intre 21 decembrie si 31 ianuarie 2017 intre orele 12:30 – 21:30 (cu exceptia zilelor de 24 – 26 decembrie si 31 decembrie – 4 ianuarie 2017).

In luna decembrie nu vor lipsi activitatile de sezon:

  • Joi, 22 decembrie, toti cei interesati sunt asteptati la un atelier pentru decoratiuni de Craciun intre 17:00 – 21:00.
  • Vineri, 23 decembrie, un atelier de impachetat cadouri ii va scoate pe spiridusi din incurcatura in intervalul 17:00 – 21:00.
  • Petrecerea de Revelion va fi mai simplu de organizat dupa ateliere de DIY Party de pe 27 si 30 decembrie, intre 17:00 – 21:00.
  • Un atelier de aranjat o masa festiva care sa impresioneze invitatii va avea loc pe 28 decembrie in acelasi interval.

Programul activitatilor va fi actualizat pe IKEA.ro.

Incepand cu luna ianuarie, vizitatorii sunt invitati in fiecare saptamana la noi ateliere si momente speciale. Intrarea este gratuita.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related