KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery, Paul, Cinnabon si Hard Rock Cafe Romania au un nou Chief Marketing Officer

Monica Eftimie a fost numita Chief Marketing Officer pentru brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery, Hard Rock Cafe, Paul si Cinnabon in Romania, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. In calitate de Chief Marketing Officer, Monica Eftimie va gestiona si va coordona activitatile de marketing pentru toate cele sase branduri pe piata locala, va implementa strategii de comunicare cu scopul de a creste cota de piata, dar si de a maximiza veniturile si notorietatea fiecarui brand.

"Toate cele sase sunt branduri iconice cu traditie la nivel international si sunt indragite in Romania. De aceea, ne dorim ca de acum inainte, prin strategia de marketing, sa fim mai aproape de consumatorii nostri, sa le oferim experiente memorabile si mai multa interactiune prin campaniile pe care le dezvoltam. Vrem sa crestem pe fiecare brand pe piata din Romania si vrem ca aceasta crestere sa se intample pentru si alaturi de clientii nostri", a spus Monica Eftimie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related