Timisoreana medaliata la World Beer Awards (Marea Britanie)

Timisoreana medaliata la World Beer Awards (Marea Britanie)

Timisoreana a urcat pe podiumul editiei de anul acesta la World Beer Awards 2015, una dintre cele mai prestigioase competitii mondiale din industria berii, fiind singura bere romanesca premiata la categoria „Lager - German-style Pale”.

Timisoreana, berea cu o traditie de aprope 300 de ani in Romania, a fost medaliata cu bronz in cadrul competitiei care premiaza cele mai bune beri din intreaga lume.

Astfel, gustul si calitatea apreciate de milioane de romani au fost recunoscute si premiate de un juriu de experti internationali.

Berea Timisoreana este o poveste despre pasiune si dorinta de a face lucrurile cat mai bine. Pentru maestrii berari Timisoreana, activitatea din fabrica inseamna atat o mostenire valoroasa, cat si adoptarea ultimelor tehnologii, pentru a oferi de fiecare data o bere savuroasa, numai buna de impartasit cu cei dragi.

„Este un lucru deosebit faptul ca, dintre toate berile participante la categoria „Lager – German-style Pale”, Timisoreana a reusit sa fie premiata cu medalia de bronz. Juriul a apreciat gustul armonios si curat al berii Timisoreana, un gust care imbina perfect puterea maltului si delicatetea malaiului, aroma discreta de hamei si gustul amar echilibrat; un gust insotit de o culoarea luminoasa, cu spuma fina si perlare vesela,” a declarat Corina Hopulele, Brewing and Quality Director.

 

„Timisoreana este intaia bere romaneasca, produsa din 1718 in prima fabrica din Timisoara si, in cei aproape 300 de ani de existenta, a primit numeroase aprecieri pentru gustul sau echilibrat. Una dintre primele aprecieri a fost primita in anii 1920 cand a devenit furnizorul oficial de bere al Casei Regale a Romaniei, de atunci urmand multe alte medalii obtinute la concursuri internationale de prestigiu. Iata ca, si la aceasta competitie internationala din Marea Britanie, liderul pietei de bere din Romania, Timisoreana, este recunoscut pentru savoarea sa si suntem foarte bucurosi si mandri de acest succes. Nu in ultimul rand, satisfactia noastra cea mai mare sunt milioanele de consumatori care se bucura de acest gust zi de zi, ei demonstrand ca tot ceea ce facem cu mult suflet se vede in calitatea superioara a berii,” a declarat Cristina Gherman, Senior Brand Manager Timisoreana.

World Beer Awards este una dintre cele mai importante competitii internationale din industria berii, in cadrul careia sunt inscrise si evaluate beri din intreaga lume. Jurizarea acestora se realizeaza mai intai pe regiuni (Asia-Oceania, Europa si cele doua Americi), urmand ca dintre castigatorii din fiecare regiune sa se aleaga in final cea mai buna bere a anului, la nivel mondial.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related