URSUS - un portofoliu complet de medalii de aur la World Beer Awards, pentru toate stilurile de bere

URSUS - un portofoliu complet de medalii de aur la World Beer Awards, pentru toate stilurile de bere

Doua sortimente ale berii URSUS – URSUS Premium si URSUS Non-Alcoholic, au primit distinctiile „Country Winner” la editia de anul acesta a „World Beer Awards” (Marea Britanie), una dintre cele mai prestigioase competitii mondiale din industria berii.

Este al doilea an consecutiv cand URSUS, liderul segmentului de bere premium din Romania, a urcat pe podiumul „World Beer Awards” si a castigat inca doua medalii de aur „Country Winner”, in completarea medaliilor castigate in 2016.

URSUS Premium s-a intors acasa cu titlul „Country Winner” in categoria „German-style Pale Lager”, iar URSUS Non-Alcoholic a fost desemnat „Country Winner” in categoria „Low Carb / Low Alcohol”.

"URSUS este liderul segmentului de bere premium din Romania si berea romaneasca cea mai premiata la nivel international. Aceasta performanta de exceptie ii confirma apartenenta la „clubul” celor mai bune beri din lume. Suntem onorati si foarte mandri de aceasta performanta.", a declarat Mihai Barsan (Vicepresedinte de Marketing, Ursus Breweries).

 

"O medalie de aur obtinuta la „World Beer Awards” reprezinta o mare performanta pentru o echipa de berari la finalul unui an. Astazi, pot spune cu bucurie ca impreuna cu colegii mei am construit un portofoliu de medalii de aur la „World Beer Awards” pentru toate stilurile berii URSUS, ceea ce reprezinta o performanta unica in istoria sa de peste 130 de ani. Profesional, pentru mine si colegii mei reprezinta, intr-adevar, cea mai inalta recunoastere a artei mestesugului berii si suntem foarte mandri", a declarat Corina Hopulele (Director de Fabricare a Berii si Calitate, Ursus Breweries).

 

Portofoliul de aur al marcii URSUS, doar in cadrul competitiei “World Beer Awards” din ultimii 2 ani, este:

2017
1. URSUS Premium – Country Winner German style Pale Lager
2. URSUS Non-Alcoholic – Country WinnerLow Carb / Low Alcohol (0.1% – 2%)

2016:
3. URSUS BLACK – Romania’s BEST Dark Lager
4. URSUS COOLER Non-Alcoholic – GOLD medal Non-Alcohol Lager
5. URSUS UNTOLD – GOLD medal German-style Lager

World Beer Awards este una dintre cele mai importante competitii internationale din industria berii, in cadrul careia sunt inscrise si evaluate beri din intreaga lume. Jurizarea acestora se realizeaza mai intai pe regiuni (Asia-Oceania, Europa si cele doua Americi), urmand ca dintre castigatorii din fiecare regiune sa se aleaga in final cea mai buna bere a anului, din fiecare stil, la nivel mondial.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related