[Company Life] Diana Klusch si Mihai Barsan despre Ursus Breweries

[Company Life] Diana Klusch si Mihai Barsan despre Ursus Breweries

Cu o istorie care ne aduce in anul 1718 la Timisoara, 10 marci de bere in portofoliu, 3 fabrici si o mini facilitate de productie, 1.400 de angajati si o cifra de afaceri de peste 1 milion RON, Ursus Breweries este una dintre cele mai mari companii care activeaza in Romania. In cadrul rubricii CompanyLife, Diana Klusch (Corporate Affairs Director, Ursus Breweries) si Mihai Barsan (Vice Presedinte Marketing, Ursus Breweries) ne prezinta echipa de management si marcile din portofoliu, agentiile cu care colaboreaza, rezultatele financiare pentru anul 2011 si pentru primul trimestru al anului fiscal 2012, programele de dezvoltare durabila si contextul pietei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related