URSUS Retro premiată cu medalia de argint la World Beer Awards 2018 (UK), la 6 luni de la lansare

URSUS Retro premiată cu medalia de argint la World Beer Awards 2018 (UK), la 6 luni de la lansare

La mai puțin de șase luni de la lansarea oficială, URSUS Retro a urcat pe podiumul World Beer Awards 2018, una dintre cele mai prestigioase competiții mondiale din industria berii, fiind singura marcă de bere din România premiată în cadrul competiției.

URSUS Retro este o bere blondă nepasteurizată, fabricată din ingrediente naturale de cea mai bună calitate și la cele mai înalte standarde. Cu o rețetă 100% malț și drojdie de tip Lager, URSUS Retro este o bere bine fermentată, ceea ce o face ușor de băut și cu o aromă răcoritoare. Gustul este plin, combinând amăreala distinctivă a hameiului, caracteristică URSUS, cu notele ușor dulci de cereale. Lansată oficial pe 29 martie 2018, URSUS Retro completează perfect portofoliul mărcii URSUS, continuând seria de inovații cu care ne-am surprins consumatorii în ultimii ani.

 

„Este un lucru deosebit faptul că, dintre toate mărcile de bere participante in competiție la categoria Classic Pilsener, URSUS Retro a reușit să fie premiată cu medalia de argint. Premiul obținut anul acesta confirmă că URSUS, liderul segmentului de bere premium din România, continuă să conducă clasamentul marcilor de bere românești premiate la nivel internațional. Suntem foarte onorați și mândri de această medalie.”, declară  Victor Teiosanu (Premium Brands Director, Ursus Breweries).

 

„Medalia de argint obținută anul acesta completează portofoliul medaliilor URSUS la World Beer Awards, acest premiu reprezentând a șasea medalie pentru URSUS din ultimii 3 ani. În portofoliul general al mărcii URSUS se numără peste 40 de medalii câștigate în ultimii 15 ani, toate aceste premii confirmând măiestria echipei noastre, fiind cel mai înalt nivel de recunoaștere a artei meșteșugului berii.”, a precizat Corina Hopulele (Director de Fabricare Bere și de Calitate, Ursus Breweries).

 

 

Portofoliul mărcii URSUS de medalii câștigate în ultimii 3 ani, doar în cadrul competitiei “World Beer Awards” este:

2018

  1. URSUS Retro                                                – Silver Medal style Classic Pilsener

2017

  1. URSUS Premium                                          – Country WinnerGerman style Pale Lager
  2. URSUS Non-Alcoholic                                 – Country Winner – Low Carb / Low Alcohol (0.1% – 2%)

2016:

  1. URSUS BLACK                                               – Romania’s BEST Dark Lager
  2. URSUS COOLER Non-Alcoholic              – GOLD medal Non-Alcohol Lager
  3. URSUS UNTOLD                                           – GOLD medal German-style Pale Lager

 

World Beer Awards - este una dintre cele mai importante competiții internaționale din industria berii, care se desfășoară în Marea Britanie si în cadrul căreia sunt înscrise și evaluate beri din întreaga lume. Jurizarea acestora se realizează mai întâi pe regiuni (Asia-Oceania, Europa și cele două Americi), urmând ca dintre câștigătorii din fiecare regiune să se aleagă în final cea mai bună bere a anului, din fiecare stil, la nivel mondial.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related