Chill total cu noul URSUS COOLER Red Orange. Primul mix de bere și limonadă cu suc de portocale roșii, fără alcool, din România

Chill total cu noul URSUS COOLER Red Orange. Primul mix de bere și limonadă cu suc de portocale roșii, fără alcool, din România

URSUS își extinde gama prin lansarea URSUS COOLER RED ORANGE – un mix de bere fără alcool și limonadă cu suc de portocale roșii.

URSUS Cooler Red Orange îmbină perfect gustul berii şi cel al limonadei cu suc de portocale roșii, adresându-se consumatorilor care vor o băutură răcoritoare pentru momentele de chill total din timpul zilei, din perioada verilor călduroase dar nu numai.

Noul URSUS Cooler Red Orange este un mix de bere făra alcool, creat special pentru iubitorii berilor cu arome care doresc să se relaxeze și să se răcorească cu o băutură fără alcool, dar fără să renunțe la gustul bogat al berii URSUS.

La nivel de imagine, noul sortiment URSUS Cooler Red Orange vine cu un nou logo minimalist și un ambalaj în culori vii care completează experiența proaspătă și răcoritoare, sporind astfel vizibilitatea şi diferenţierea la raft a produsului. 

URSUS Cooler Red Orange beneficiază și de o nouă campanie de comunicare dezvoltată sub conceptul “Chill total”, care se axează pe momentele bine-meritate de chill-total în care consumatorii se pot bucura de o deconectare deplină alături de o bere răcoritoare.

 

“Dinamica pieței de bere, cererea consumatorilor de produse cât mai variate cât și succesul pe care URSUS Cooler Lemon l-a avut pe piața din România, a determinat extinderea gamei cu noul URSUS Cooler Red Orange. Noul produs întregește gama Cooler și portofoliul Ursus Breweries, fiind o bere creată pentru iubitorii mărcii care își doresc ceva răcoritor, fără alcool, nerenunţând la marca lor preferată” a declarat Ingrid Viuleț (Brand Manager Ursus Cooler).

 

Noul sortiment  este deja disponibil în lanțurile de comerț modern și tradițional din toată țara, precum si în locațiile de tip Horeca, în mai multe variante de ambalaj: sticlă returnabilă de 500 ml, doză de 500 ml și pachet de 4 doze.

 

Credentials

Ursus Breweries:

Premium Brands Director: Victor Teiosanu
Brand Manager: Ingrid Viulet
Junior Brand Manager: Catalin Cirstea

 

ATL – BBDO:

Creative Director: Andrei Nica
Head of Strategy: Dan Sendroiu
Senior Copywriter: Alexandru Badarau
Copywriter: Raisa Soare
Senior Art: Ana Romila
Art: Vlad Mihai
Account Director: Oana Preda
Senior Account: Karina Condei

 

Branding – Brand New:

Copywriter: Diana Voinea
Senior Graphic Designer: Vlad Bojan
Branding Director: Mădălina Oanță
Branding Account Manager: Raluca Deaconu

 

Digital – Kubis:

Creative Director: Laura Nedelschi
Head of Strategy: Stefan Chiritescu
Group Account Director: Alexandra Horvat
Senior Art Director: Alina Radut
Copywriter: Ioana Negrea
Art Director: George Stefan
Group Account Director: Cristina Schitco
Senior Account Executive: Florina Simon
Social Media Manager: Sebastian Luna

 

Media – Media Investment:

Media manager: Elena Tudor
Digital manager: Zoltan Barti
OOH manager: Nicoleta Zainea
Head of digital: Dan Toma
Media director: Virginia Nutuloiu

 

PR - MSL The Practice:

PR Manager: Georgiana Ionescu
PR Executive: Daria Bolobiță
Experience & Events Manager: Cristina Chicuș

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related