IKEA Romania a prezentat solutii de depozitare si conservare in piata

IKEA Romania a prezentat solutii de depozitare si conservare in piata

Fructele si legumele sunt vedetele toamnei. Conservate sub forma de dulceturi, compoturi sau murate, cele mai bune surse de vitamine isi gasesc locul in camara an de an, inainte de anotimpul rece. Weekend-ul acesta, solutiile IKEA de conservare si depozitare au ajuns in piata Crangasi, unde au fost prezentate vizitatorilor in timp ce isi faceau cumparaturile pentru toamna.

Rafturile create special pentru camara, borcanele, caselorele si sticlele au fost aduse in locul de unde cei mai multi oameni isi cumpara fructele si legumele pentru conservare sau ingredientele pentru preparatele de zi cu zi.

Sute de oameni au facut cunostinta cu solutiile IKEA sambata si duminica, au vazut noi solutii si inspiratie pentru propria locuinta si au primit sfaturi pornind de la cumparaturile facute.

Depozitarea deschisa inseamna vizibilitate mai buna, iar produsele necesare sunt la indemana. Rafturile pentru depozitare sunt usor de instalat oriunde in casa, iar bucurestenii care locuiesc in apartamente care au si camara, le pot adapta in functie de nevoi.

Produsele care au ajuns in piata Crangasi sunt:

Etajerele IVAR pot fi combinate in zeci de moduri, pentru a putea incapea si in cele mai mici camari, sunt confectionate din lemn masiv netratat, un material natural rezistent ce poate fi vopsit sau ceruit. Politele reglabile permit modificarea spatiului in functie de nevoi. 

Borcanele KORKEN (7,99 lei – 14,99 lei) au inchidere ermetica pentru pastrarea aromei si gustului conservelor pentru mai mult timp. Alimentele deshidratate pot fi depozitate de asemenea in borcan pentru a le pastra aroma mai mult timp si pentru a evita irosirea mancarii.

Un set PRUTA contine 17 caserole (16,99 lei) de diferite dimensiuni, utile pentru orice tip de alimente, de la resturi de mancare sau portii ce pot fi transportate, pana la depozitarea ingredientelor nepreparate. Plasticul transparent te ajuta sa gasesti mai repede alimentele. Caserolele pentru depozitarea mancarii se pot stivui pentru a economisi spatiu.

Cosurile KNARRA (39,99 lei) sunt multifunctionale si pot fi folosite pentru depozitarea fructelor si legumelor. Confectionate din lemn masiv impletit manual, se potrivesc in orice spatiu.

Borcanul DROPPAR (7,99 – 24,99 lei) este o alternativa eleganta pentru depozitarea alimentelor uscate. Conceput pentru ingrediente de baza – de la cereale, seminte sau condimente, pana la orez, faina, paste sau cafea - design-ul minimalist imbina sticla mata cu portiunile transparente de la capac si de la baza, care iti permit sa vezi ce e in interior.

Masa extensibila BJURSTA (399 lei) din furnir de Frasin, este potrivita atat pentru sufragerie, cat si pentru bucatarie. Masa are doua extensii glisante si o extensie sub blat, pentru o suprafata de lucru practica.

Scaunul TERJE (49,99 lei) din lemn masiv de fag este pliant si economiseste spatiul atunci cand nu este folosit. In plus, spatarul este prevazut cu orificiu pentru agatare.

In magazinul IKEA exita o multime de solutii pentru spatii mai mari sau mai mici si pentru toate buzunarele, iar depozitarea ocupa un loc important. Tema catalogului IKEA de anul acesta, „Gesturile mici conteaza”, este legata de momentele marunte, din jurul bucatariei, iar mancarea joaca un rol foarte important.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related