O noua experienta culinara de la Pizza Hut: pizza pe blat multicereale

O noua experienta culinara de la Pizza Hut: pizza pe blat multicereale

Pizza Hut introduce in meniu blatul multicereale, o reteta originala preparata din faina integrala si patru tipuri de seminte: fulgi de ovaz, floarea soarelui, susan si in maro. 

Blatul multicereale continua seria de inovatii pe care Pizza Hut le-a adus constant in meniu, noutatea fiind utilizarea unor ingrediente cu proprietati specifice, pentru un stil de viata sanatos. Acestea sunt bogate in proteine si de aceea asigura o masa consistenta si hranitoare. 

 

"Prin lansarea noului blat cu multicereale, ne dorim sa oferim o optiune potrivita pentru cei care se orienteaza catre un stil de viata mai sanatos si sunt selectivi in ceea ce priveste alimentatia. Am ales ingrediente bogate in proprietati nutritive, care creeaza o combinatie armonioasa si gustoasa, ce ii va surprinde in mod placut pe clientii nostri.", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer Pizza Hut).

 

Semintele folosite in noua reteta de la Pizza Hut au foarte multe intrebuintari si beneficii in alimentatie, fiind recunoscute pentru faptul ca ajuta la o mai buna functionare a organismului.

Blatul multicereale poate fi comandat pentru orice pizza pe blat Classic, pentru oricare dintre cele trei dimensiuni disponibile, platind doar 2 lei in plus la pretul normal al pizzei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related