Programul de traineeship “Pornește la drum cu GSK” a ajuns la a 10-a ediție

Programul de traineeship “Pornește la drum cu GSK” a ajuns la a 10-a ediție
Luana Crivăț, HR Director, GSK România

GSK România ajunge la ediția a 10-a a programului de traineeship „Pornește la drum cu GSK”. Programul este destinat tinerilor cu studii în domeniile medicină, farmacie, chimie sau economie, care pot aplica în perioada 19 septembrie – 19 octombrie. 

Peste 3.500 de tineri au aplicat  în ediţiile anterioare pentru poziții de trainee în cadrul companiei și peste 70 de tineri s-au alăturat echipei GSK în urma programului.

GSK România continuă programul de traineeship „Pornește la drum cu GSK”. Aflat la cea de-a 10-a ediție, programul dedicat absolvenților de studii universitare și postuniversitare cu rezultate excepționale oferă oportunități de stagiu cu o durată de 6 până la 12 luni în cadrul diviziilor GSK Pharma și GSK Consumer Healthcare.

Compania le oferă tinerilor absolvenți posibilitatea de a-și începe cariera într-un domeniu provocator – industria farmaceutică – și într-un mediu de lucru care recunoaște și susține performanța. De-a lungul timpului, peste 3.500 de tineri au aplicat pentru poziții de trainee în cadrul companiei și peste 70 de tineri s-au alăturat echipei GSK în urma programului de traineeship.

Tinerii selectați în urma înscrierilor vor avea oportunitatea de a lucra umăr la umăr cu echipa GSK România, iar pe baza rezultatelor și a performanței demonstrate în timpul programului, aceștia au posibilitatea să-și continue cariera în cadrul companiei GSK România.

Luana Crivăț, HR Director, GSK România: „Prin intermediul programului Pornește la drum cu GSK ne dorim să susținem absolvenții care au primul contact cu mediul profesional. Știm că fiecare tânăr aflat la început de drum are nevoie de susținere în dezvoltarea competențelor profesionale. De aceea, sprijinim fiecare participant punându-i la dispoziție cunoștințele și instrumentele de care are nevoie pentru a se adapta la mediul profesional și a-și începe cariera cu dreptul alături de echipa GSK.”

Programul este destinat tinerilor cu studii în domeniile medicină, farmacie, chimie sau economie, care pot aplica în perioada 19 septembrie –19 octombrie pentru un stagiu de șase luni în cadrul GSK Pharma sau un stagiu de 12 luni în cadrul GSK Consumer Healthcare.

Pentru a fi selectați în programul Pornește la drum cu GSK, participanții trebuie să îndeplinească o serie de criterii:

  • Să fie absolvenți de studii postuniversitare, promoția 2015-2016, luându-se în considerare doar aplicațiile care prezintă continuitate între studiile universitare și cele de masterat sau;
  • Să fie absolvenți ai facultăților de Medicină sau Farmacie, promoția 2015-2016;
  • Să fie vorbitor fluent de limba engleză;
  • Să dețină permis de conducere categoria B;
  • Să fie disponibili pentru relocare în tara dupa finalizarea programului;
  • Să aibă agilitate în învățare, spirit inovator, construire de relații, muncă în echipă;
  • Implicarea in proiecte la nivel international,in activitati extra-curiculare pe parcursul studiilor sau activitate profesionala in timpul facultatii/masterului  reprezinta un avantaj.
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related