KFC deschide un nou restaurant in Veranda Mall din Bucuresti, ajungand la 62 de locatii

KFC deschide un nou restaurant in Veranda Mall din Bucuresti, ajungand la 62 de locatii

KFC continua seria de investitii in Romania si inaugureaza un nou restaurant, in incinta Veranda Mall, centrul comercial dezvoltat in zona Obor din Bucuresti. Restaurantul KFC este situat in zona food-court a noului mall, fiind rezultatul unei investitii de 350.000 euro.

Locatia cu numarul 62 acopera o suprafata de 159.97 mp si are acelasi design specific KFC, fiind dotat cu echipamente de ultima generatie. Deschiderea restaurantului KFC din Veranda Mall a creat 35 de locuri de munca, oferind beneficii diverse noilor angajati, printre care posibilitatea de a obtine un post fara experienta prealabila.

 

"Deschiderea restaurantului KFC cu numarul 62 reprezinta un pas important pentru noi, ajungand astfel tot mai aproape de consumatorii nostri, locuitorii din zona Obor. Dezvoltarea retelei de restaurante confirma promisiunea noastra fata de clienti, aceea de a pune la dispozitie locatii inovatoare cu un sistem de comanda tip fusion ce permite cea mai mare viteza de servire a clientilor, de aproximativ 60 de secunde. Este cea de-a cincea locatie deschisa in 2016, fapt pentru care dorim sa le multumim tuturor clientilor, pe care ii asteptam cu produse din pui delicioase in fiecare zi", declara Monica Eftimie (Chief Marketing Officer KFC Romania).

 

Clientii din Bucuresti se pot bucura de produsele KFC in noul restaurant aflat in cadrul centrului comercial Veranda, din Str. Ziduri Mosi, nr.23, Sector 2, Bucuresti.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related