Veeam îl numește pe Rick Jackson în funcția de Chief Marketing Officer

Veeam îl numește pe Rick Jackson în funcția de Chief Marketing Officer
Rick Jackson, CMO Veeam

Fostul CMO al VMware, Qlik și Rackspace se alătură Veeam pentru a ajuta la atingerea scopului companiei de a deveni liderul de piață pentru protecția modernă a datelor.

Veeam® Software, liderul în soluții de backup, recuperare și management al datelor care oferă protecție modernă a datelor, a anunțat astăzi că l-a numit pe Rick Jackson în funcția de Chief Marketing Officer (CMO). Jackson este un lider experimentat în marketing, care a deținut funcții de director de marketing la Qlik, Rackspace și VMware. El va conduce echipa globală de marketing a Veeam, care va continua să lucreze la a crește preferința pentru brand și la evoluția continuă ca furnizor de încredere numărul 1 de soluții de protecție modernă a datelor care acoperă mediile Cloud, Virtual, Fizic, Hibrid, Software-as-a-Service (SaaS) și Kubernetes.

Jackson a fost în zona de avangardă a tehnologiei de-a lungul carierei sale. El se alătură Veeam după opt ani la Qlik, unde a condus divizia de marketing și a făcut parte din echipa de conducere care a transformat Qlik într-o companie SaaS de date și analiză end-to-end. Jackson a fost, de asemenea, CMO al VMware, unde a contribuit la conducerea transformării de la virtualizare la infrastructura cloud și a lansat inițiativa Software-Defined Data Center (SDDC). A făcut parte din VMware, unde Jackson a intrat în contact pentru prima dată cu Veeam și cu produsele sale lider de piață. Jackson este licențiat în informatică la California State University, Northridge.

„Este interesant să mă alătur Veeam în acest moment al evoluției sale”, a declarat Rick Jackson, CMO în cadrul Veeam. „Datele, cel mai important activ pe care îl dețin companiile, sunt în creștere și sunt mai vulnerabile ca niciodată la atacuri cibernetice și întreruperi neplanificate. Veeam este soluția de încredere care protejează 450.000 de organizații din întreaga lume. Succesul său este rezultatul combinației dintre oamenii fantastici din companie, partenerii puternici, comunitățile loiale și produsele performante. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu o organizație de clasă mondială și cu o echipă de marketing extrem de talentată și inovatoare.”

„Experiența dovedită a lui Rick în conducerea unor echipe de marketing globale performante în perioada de creștere și transformare a industriei va aduce o perspectivă strategică și industrială valoroasă, pe măsură ce ne continuăm călătoria pentru a deveni liderul incontestabil numărul 1 în domeniul protecției datelor”, a declarat Anand Eswaran, CEO la Veeam. „Rick are o experiență vastă și profundă care ne va ajuta să ne ridicăm brandul și reputația și să ne poziționăm pentru un succes susținut. Sunt încântat să văd impactul lui Rick lucrând împreună cu puternica noastră echipă de marketing pentru a ne ajuta să creștem, să inovăm și să fim lideri pe piață.”

Veeam® este liderul în soluții de backup, recuperare și management al datelor care oferă Protecție Modernă a Datelor. Compania oferă o platformă unică pentru mediile Cloud, virtuale, fizice, SaaS și Kubernetes. Clienții Veeam sunt siguri că aplicațiile și datele lor sunt protejate împotriva ransomware-ului, a dezastrelor și a actorilor dăunători și sunt întotdeauna disponibile cu ajutorul celei mai simple, flexibile, fiabile și puternice platforme din industrie. Veeam protejează 450.000 de clienți din întreaga lume, inclusiv 81% dintre cei din Fortune 500 și 70% dintre cei din Global 2.000. Cu sediul central în Columbus, Ohio, și birouri în peste 30 de țări, ecosistemul global al Veeam include peste 35.000 de parteneri tehnologici, distribuitori și furnizori de servicii și parteneri de alianță.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related