Novensys, pe primul loc printre furnizorii de servicii IT pentru sectorul de retail

Novensys se situeaza pe primul loc printre furnizorii de servicii IT pentru sectorul de retail, potrivit analizei SITSI Countries Romania 2011 realizata de firma de consultanta si analiza de piata Pierre Audoin Consultants.

Sectorul de retail este unul centrat pe consumator, vizand drintre altele obtinerea de informatii despre comportamentul de consum, gestionarea fluxului documentelor financiare si de transport, integrarea diverselor solutii din parcul informatic, necesitatea de scalabilitate a solutiilor si optimizarea lantului de aprovizionare.

"Novensys are un portofoliul complex de solutii complet integrabile, dedicate industriei de retail. Acoperim astfel in totalitate fluxurile de business specifice retail-ului, de la planificarea resurselor pana la schimbul electronic de documente (solutii de tip EDI), de la solutii specializate de retail si instrumente de business intelligence pana la solutii personalizate de supply chain management, optimizare si managementul clientilor", a declarat Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board Novensys.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related