Prima editie Legal Issues in Social Media Conference: potentialele riscuri ale companiilor active in social media

Evensys organizeaza prima editie Legal Issues in Social Media Conference pe 25 octombrie la Athenee Palace Hilton, informeaza un comunicat emis de organizatori. Evenimentul este axat pe analizarea potentialelor riscuri pe care companiile le pot intampina in social media.

Obiectivele conferinte sunt de a reuni specialisti in legislatie, resurse umane, comunicare corporativa si social media care sa analizeze strategiile adecvate pentru a intampina si depasi riscurile legale ridicate de angajamentul in social media.

Targetul evenimentului este constituit de avocatii in-house ai companiilor implicate in advertising sau marketing, manageri de resurse umane, profesionisti in relatii publice, corporate affairs, social media, marketing si branding din cadrul companiilor, care sunt interesati sa afle informatii relevante despre riscurile la care sunt supuse companiile in social media, dreptul de proprietate intelectuala, defaimare si calomnie in retelele sociale sau riscurile pe care le genereaza angajatii companiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related