Pedigree si Whiskas, in parteneriat cu Asociatia GIA, vor dona 100.000 de portii de mancare pentru cainii si pisicile fara stapan din adaposturi

Pedigree si Whiskas, in parteneriat cu Asociatia Group Initiative for Animals, vor derula in perioada 20 septembrie - 12 noiembrie 2011, campania “Ajuta! Animalele din adaposturi”, donand 100.000 de portii de mancare pentru cainii si pisicile fara stapan din adaposturile pentru animale din Romania, anunta un comunicat al agentiei Grayling Romania.


“Am creat aceasta oportunitate pentru a putea dialoga cu proprietarii de animale in jurul a ceea ce ne leaga: dragostea si responsabilitatea pentru caini si pisici. Ne dorim ca, impreuna cu partenerii nostri si cu ajutorul oamenilor responsabili, sa oferim si animalelor din adaposturi posibilitatea de a beneficia de hrana adecvata.”, a declarat Georgiana Sfrija, director de marketing MARS Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related