Incepe saptamana ADfel 2011, din 15 august, la Fabrica

A sasea editie a evenimentului de branded entertainment ADfel, organizat de IQads si 24-FUN incepe de luni 15 august, la Fabrica. Pe parcursul saptamanii 15-21 august, participantii la eveniment se vor bucura de experiente de brand neasteptate, cum ar fi: sa vada cum ingerii cad in ispita, sa experimenteze Wild Networking, Wild Love si Wild Painting, sa descopere de ce fost nevoie sa se suplimenteze numarul de extinctoare din terasa sau sa-si masoare puterile in ringul de box.

De joi pana sambata, participantii isi vor putea alege si aplica dintre tatuajele realizate in spiritul Desperados in cadrul Wild Tattoo Design Competition, concurs desfasurat pe platforma The Creator inainte de eveniment. Concursul va fi continuat offline, autorul celui mai aplicat tatuaj de la ADfel fiind premiat.

Miercuri va avea loc Ziua Culturala, in cadrul careia isi vor promova programele intr-un mod neconventional 14 branduri de organizatii culturale, ecologice sau din zona educationala, cum ar fi: Institutul Cultural Roman, One World Romania, Mai Mult Verde, atitudine, ADVICE Students.

Joi va fi seara dedicata Grand Spoof, competitia sustinuta de JOE sub sloganul „Indrazneste sa-ti faci pauza publicitara asa cum vrei tu”. Se vor proiecta cele mai bune parodii de reclame din cele 50 de clipuri finaliste de anul acesta, conform juriului profesionst si al publicul online, iar castigatorii vor fi premiati.

Vineri va fi prezentat Tutorialul Wild Party powered by Desperados, realizat de IQads cu ajutorul comunitatii creative, in cadrul unui concurs care va premia cei mai inspirati participanti.

In week-end vor avea loc alte evenimente-surpriza, pentru cei care prefera sa aiba ce povesti cand ies in oras cu prietenii.

La ADfel Galleries se vor gasi cele mai premiate campanii neconventionale realizate de agentii  internationale de publicitate.

Suplimentul ADfel, care contine o trecere in revista a campaniilor neconventionale romanesti realizate in 2010-2011, dar si campanii neconventionale dintre cele mai premiate la nivel international, a aparut astazi si va putea fi gasit alaturi de editiile 24-FUN de saptamana aceasta si saptamana viitoare, din timpul evenimentului.

ADfel se va desfasura la Fabrica, Str. 11 Iunie, nr. 50.

IQads

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea. Din portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

24-FUN
Lider pe piata media din Romania pe segmentul city-guide, avand cea mai rapida dezvoltare in ultimii 5 ani in randul publicatiilor city-guide (peste 9 editii noi lansate de la inceputul lui 2006 pana in prezent), 24-FUN are distributie gratuita si selectiva in cele mai importante orase din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune



Branded


Related