Pizza Hut, locul I in topul de satisfactie al clientilor, urmat de Little Caesar si Starbucks, conform sondajului "American Customer Satisfaction Index"

Conform sondajului "American Customer Satisfaction Index”, Pizza Hut se situeaza pe locul I in preferintele clientilor cand vine vorba de restaurante casual (cu servicii limitate) si urca in top cu o imbunatatire de 4% fata de anul trecut, acumuland un punctaj de 81 de puncte din 100 posibile.

Conform aceluiasi sondaj, locul I pentru restaurantele full-service, a fost castigat de Olive Garden cu un punctaj de 82 de puncte din 100 posibile.

Pizza Hut este urmat de Little Caesar si Starbucks, ambele cu o crestere de 3% si acumuland 80 de puncte. Papa John`s este urmatorul in top, in scadere cu 1% pana la 79 de puncte, urmat de Pizza Domino cu un scor neschimbat in ciuda imbunatatirii retetelor sale, de 77 de puncte pentru al treilea an consecutiv. Wendy`s atinge apogeul satisfactiei in materie de burgeri si acumuleaza 77 de puncte, urmata de Taco Bell (+ 3%) cu 76 de puncte.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related