Promotii de vara Bosch in partenerat cu Baumax si Praktiker

Bosch lanseaza doua noi promotii "Tu iti ingrijesti gradina si noi te premiem” si "Bine mesteresti, bine primesti” in perioadele 30 iunie – 13 iulie, respectiv 4 - 31 iulie, informeaza un comunicat emis de Bosch.

Promotia "Tu iti ingrijesti gradina si noi te premiem” se desfasoara in toate magazinele Praktiker si ofera cumparatorilor un gratar pentru orice masina de tuns iarba Bosch achizitionata si un set de accesorii pentru gratar pentru orice trimmer de gazon Bosch.
In cadrul promotiei "Bine mesteresti, bine primesti”, care se desfasoara in toate magazinele Baumax, cumparatorii primesc vouchere in valoare de pana la 200 de lei pentru a achizitiona accesorii Bosch, penru orice scula electrica de mesterit Bosch cumparata. Fiecare voucher valoreaza 20 de lei. Pentru suma cuprinsa intre 200 si 399,99 lei se primeste un voucher. Cu fiecare aproximativ 200 de lei investiti in plus la achizitonarea sculelor Bosch se mai primeste inca 1 voucher. Pentru sumele egale sau mai mari de 2000 lei se primesc 10 vouchere.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related