Toshiba isi revizuieste contul de publicitate pentru Europa

Producatorul de electronice Toshiba isi revizuieste contul de publicitate din Europa, evaluat la 20 milioane lire sterline (23 milioane euro), anunta campaignlive.co.uk.

In 2010, compania japoneza a cheltuit trei milioane de lire sterline (3,44 milioane euro) pe promovare, in Marea Britanie. In prezent, Toshiba alege agentiile care vor fi pe lista scurta si care vor concura pentru cont, acesta incluzand si afacerea din Marea Britanie. Reprezentantul companiei care supervizeaza acest proces este Tom French (Director of Customer Communications, Toshiba).

Acesta a invitat direct agentiile sa participe la competitia pentru cont. Ultima agentie care s-a ocupat de contul Toshiba pentru Europa a fost Grey Londra. Agentia a incetat sa lucreze cu Toshiba pe plan european anul trecut, inainte de a castiga contul global de promovare al liniei de produse Bravia, aflate in proprietatea Sony.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related