Asociatia Romana de Indoor Advertising reuneste noua companii din domeniu

Cele mai importante noua companii din Romania care detin si gestioneaza spatii de comunicare de tip indoor advertising s-au grupat in nou-infiintata Asociatie Romana de Indoor Advertising, potrivit unui comunicat al asociatiei. Scopul principal al acesteia este sustinerea, dezvoltarea si promovarea Indoor Advertising-ului in Romania.

In plus, asociatia reprezinta membrilor in fata institutiilor guvernamentale, organizatiilor si companiilor, precum si a publicului larg. Cei noua membri fondatori sunt: Reteaua Info-Sanatate, Brand Management, Elevate Media, Indoor Media, Invent Media, Monopoly Media, Oops Media, Salon Style Media, Sugar Media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info

Elevate Office Group

Cu o istorie de 10 ani, Elevate este una dintre cele mai dinamice agentii de indoor advertising. Dupa ce a introdus publicitatea in lift in Romania, Elevate implementeaza campanii de comunicare indoor in Bucuresti si... vezi detalii »

Invent Media

Invent Media activeaza din anul 2005 ca agentie de publicitate indoor. Invent Media a introdus si dezvoltat conceptul de publicitate in lift. Publicitatea indoor, in viziunea noastra, reprezinta modalitatea... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

DictionarRelated