Reebok, doua noi campanii de promovare la nivel global

Dupa ce si-a triplat bugetul de promovare in SUA anul trecut, pana aproape de 76 milioane dolari, Reebok pregateste din nou doua mari campanii de marketing pentru principalele sale linii de produse, ZigTech si EasyTone, informeaza Adage.com.

Anul trecut, Reebok a investit 38 milioane dolari pentru promovarea liniei ZigTech, destinata barbatilor, si 31 milioane dolari pentru EasyTone, destinata femeilor. Potrivit lui Richard Prenderville (Vicepresedinte Marketing, Reebok), compania a trecut, in ultimii doi ani, de la o reclama la platforme importante de comunicare.

Pentru 2011, se lanseaza doua noi campanii, compania lucrand in continuare cu agentia germana de creatie DDB, cu care a inceput colaborarea acum aproape doi ani. Potrivit oficialilor Reebok, cheia succesului acestei colaborari este faptul ca DDB a reusit sa inteleaga foarte bine modul diferit in care compania, membra a grupului Adidas, abordeaza sportul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related