Traininguri in premiera la PR Forum 2011

La editia din acest an a PR Forum, eveniment organizat de Evensys, in perioada 15-16 martie, vor participa specialisti in comunicarea de brand, cu experienta in agentiile londoneze.

In prima zi de eveniment vor fi prezenti, printre altii, Richard Houghton (Partener, Carrot Communications), Stephen Davies (Consultant, 3W PR) si Alan Parker (Head of Digital, GolinHarris).

Cea de-a doua zi a evenimentului, 16 martie, propune doua training-uri interactive despre social media, desfasurate in premiera pe piata romaneasca: "Social Media for Internal Communication" si "Facebook for Communicators".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related