Dove a dezvoltat o campanie impreuna cu Oana Cuzino

Dove a dezvoltat, impreuna cu Oana Cuzino, o noua campanie, "Ritualul tau de ingrijire zilnica in 5 pasi cu Oana Cuzino", care incurajeaza femeile sa isi aleaga produsele de ingrijire potrivite.

Campania Dove va fi sustinuta pe intreaga perioada a acestui an prin materiale dedicate atat la punctul de vanzare, cat si la consumator si va fi exploatata in canalele media - internet, presa si prin actiuni de PR.

Oana Cuzino a fost anul trecut Leading Ambassador in campania "Ambasadoarele Dove", al carei scop a fost promovarea frumusetii adevarate si a feminitatii.

"Dove stie o femeie este mai frumoasa cand se ingrijeste si are incredere in ea, de aceea isi respecta intotdeauna promisiunea facuta consumatorilor sai si ofera produse de foarte buna calitate ce au beneficiu distinct hidratarea, impreuna cu o experienta senzoriala de exceptie. Prin intermediul campaniei <<Ritualul tau de ingrijire zilnica in 5 pasi cu Oana Cuzino>> ne dorim sa fim aproape de sufletul femeilor – tinere, mame, fiice – si le incurajam in potentarea frumusetii naturale prin ingrijire zilnica cu produse potrivite" afirma Oana Davidoglu (Personal Care Category Marketing Manager, USCE).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related