JWT, creatie pentru Nestle

Nestle a ales, pentru promovarea liniei sale de produse Lean Cuisine, cont estimat la 50 milioane dolari, agentia de punblicitate JWT, controlata de WPP, potrivit unor surse apropiate discutiilor, citate de Adage.

Acesta este primul cont castigat de agentie dupa venirea lui Peter Nicholson (Creative Leader, JWT). Aceasta miscare vine dupa ce Lean Cuisine a intrerupt colaborarea, la sfarsitul lui 2010, cu Euro RSCG, aflata in portofoliul Havas, si se pregateste pentru o relansare in incercarea de a se pozitiona mai bine fata de clientii care doresc produse naturale.

In acelasi timp, in Marea Britanie, Nestle face istorie: a devenit primul marketer care a platit pentru pozitionare de produs la televiziunea britanica. Intr-o afacere de 160.000 de dolari, intermediata de Mindshare, aflata in portofoliul WPP, aparatul de cafea Nescafe Dolce Gusto a aparut in emsiunea "This Morning", pe postul ITV.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related