Reprezentanti ai Facebook, Google, Microsoft, Yahoo vin la RoNewMedia 5.0

In premiera pentru o conferinta internationala gazduita in Romania, reprezentanti ai Google, Yahoo, MSN, Internet Explorer si alti invitati de top sunt asteptati, in perioada 9-10 noiembrie, la RoNewMedia, editia 5.0.

Dupa ce, in 2009 a adunat o audienta de peste 1000 de participanti, RoNewMedia, conferinta internationala organizata de regia de vanzari online F5 X-Media, cu spijinul Orange, revine in aceasta toamna cu o editie speciala: trei zile de conferinte, workshop-uri, networking, expozitii si ceremonii de premiere.

Special Guests la RoNewMedia 5.0 vor fi: Hugo Barra – product management director & global product lead for mobile la Google; John Hrvatin - lead program manager Internet Explorer, Microsoft; Ebbe Altberg – vice president & head of audience Europe, Yahoo; Mark Cowan – Emerging Markets EMEA, Facebook.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Digitas

Digitas este agentia de Connected Marketing, construita pe principiul ca exista modalitati mai bune pentru ca brandurile sa se conecteze cu oamenii. Valorificam capabilitati complete de date, tehnologie,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related