Hotarararea Tribunalului Bucuresti de a declara insolventa Blue Air, contestata de oficialii companiei

Speculatiile privind datoriile Blue Air catre diversi creditori sunt dezmintite de conducerea acesteia. “Chiar si in aceasta perioada de criza, Blue Air intelege sa isi achite datoriile catre stat si catre furnizori, in ciuda blocajelor financiare la nivel national si chiar a procesului de restructurare a flotei pe care compania a finalizat-o recent.”, a declarat Sherif Ussama (CEO, Blue Air).

De altfel, “referitor la dosarul 13886/3/2010, in care Carpatair si Service Excellence Solutions au cerut insolventa Blue Air Transport Aerian, s-a ajuns la o intelegere de plata amiabila si s-au achitat la zi debitele restante, dovezile existand la dosar.”, a mai precizat Sherif Ussama. Datoriile catre cele doua companii erau de 30.000 de euro, respectiv 48.000 de euro, conform OP-urilor anexate comunicatului de presa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Sectiune

DictionarBranded


Related