Avon Romania a lansat piesa de teatru „E 13, ce noroc!”

Cu ocazia aniversarii de 13 ani Avon Romania a lansat spectacolul “E 13, ce noroc!”, o comedie intr-un act in regia Beatrice Rancea. Premiera avut loc in Bucuresti, piesa urmand a fi prezentata si in alte orase din tara. Proiectul este realizat in colaborare cu Starcom.

„Avon inseamna iubire pentru frumos, pentru usi deschise pentru prima oara si chiar noroc pentru ca oferim atator oameni obisnuiti sansa de a se afirma, de a-si descoperi talente si de a capata incredere in sine. De aceea consideram ca Avon Romania aniverseaza anul acesta 13 ani norocosi. Si pentru ca vrem sa multumim tuturor celor care sunt alaturi de Avon de 13 ani, ne-am decis sa sarbatorim printr-un proiect original: o piesa de teatru prin intermediul careia oferim o oportunitate de traire si emotie, de bucurie si entuziasm pentru orice om obisnuit care a visat la un moment dat sa fie pe scena”, a declarat Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Cosmetics Avon Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

DictionarBranded


Related