Peter Szautner a fost numit Director Executiv al FrieslandCampina Romania

Peter Szautner ocupa de la 1 aprilie 2010 functia de Director Executiv al companiei FrieslandCampina Romania, preluand atributiile detinute anterior de Ian Gearing, informeaza un comunicat de presa Ogilvy PR.

Peter Szautner a detinut functii manageriale in grupul Parmalat sau Danone Ungaria. In 2006 s-a alaturat FrieslandCampina ocupand pozitia de Milli Business Unit Director si Director de Vanzari in cadrul FrieslandCampina Ungaria, ulterior devenind Director Consumer Marketing & New Business in cadrul aceleiasi companii.

“Noua pozitie reprezinta o noua provocare. Sunt incantat sa fac parte din echipa FrieslandCampina Romania, echipa formata din profesionisti dedicati si sunt optimist ca impreuna vom continua sa crestem business-ul FrieslandCampina pe piata locala si sa dezvoltam brandurile noastre la nivel local”, a declarat Peter Szautner, Director Executiv al FrieslandCampina Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related