Peter Szautner a fost numit Director Executiv al FrieslandCampina Romania

Peter Szautner ocupa de la 1 aprilie 2010 functia de Director Executiv al companiei FrieslandCampina Romania, preluand atributiile detinute anterior de Ian Gearing, informeaza un comunicat de presa Ogilvy PR.

Peter Szautner a detinut functii manageriale in grupul Parmalat sau Danone Ungaria. In 2006 s-a alaturat FrieslandCampina ocupand pozitia de Milli Business Unit Director si Director de Vanzari in cadrul FrieslandCampina Ungaria, ulterior devenind Director Consumer Marketing & New Business in cadrul aceleiasi companii.

“Noua pozitie reprezinta o noua provocare. Sunt incantat sa fac parte din echipa FrieslandCampina Romania, echipa formata din profesionisti dedicati si sunt optimist ca impreuna vom continua sa crestem business-ul FrieslandCampina pe piata locala si sa dezvoltam brandurile noastre la nivel local”, a declarat Peter Szautner, Director Executiv al FrieslandCampina Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

DictionarBranded


Related